tisdag 10 november 2015

Härliga killar och sköna stunder

Det är alltid roligt när gamla kunder hör av sig och vill ha mera eller skickar nån härlig bilder. I helgen fick jag ett gäng snuskiga bilder av en kille som var härligt hård och stor för mig. På datorskärmen i bakgrunden kunde jag se min bild och det är alltid en extra krydda, just den kombinationen. Känns förbjudet, fast samtidigt spännande.


Onanerade med en av mina leksaker här igår. En liten vit dildo. Var skönt... sen la jag den bara i fickan på morgonrocken tills vidare. Tills jag insåg att det kanske inte är så bra om den ligger där och jag glömmer bort den. Eller det kanske inte gör något? Då vet jag ju var jag har den? Hann jag tänka... blev iaf att jag la undan den säkert i byrålådan istället.

Mkt riktigt visade det sig att jag hade tur, för på kvällen var det några över. När jag var i köket och återvände så visade det sig att min morgonrock var flyttad från soffan och lagd åt sidan. Hade varit väldigt pinsamt om dildon hade ramlat ut ur fickan inför alla. Så jag hade tur som var duktig flicka och städade undan efter mig :)3 kommentarer:

 1. Snygg rumpa, i snygga trosor... den bilden skulle man vilja se fram i från ;-)

  /T

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns nog några fler bilder från det tillfället i mina gömmor.

   Radera
  2. Jaså... trevligt ;-)

   /T

   Radera