onsdag 4 maj 2016

Fontänorgasm

Fontänorgasm, sprutorgasm eller våt orgasm - många gånger har killar frågat om jag får det. Verkar vara många som är nyfikna på det Vissa har varit men nån tjej som fått det och andra har inte varit med om det.

Själv får jag det bara inte hur som helst, men nån gång har jag fått sånna orgasmer. I alla fall våtare orgasmer, även om det inte direkt sprutat. Det har inte gått själv någon gång, utan har alltid haft hjälp. Varje gång har jag själv smekt klitoris medan killen har pullat mig.

Han har smekt mig mot övre väggen av musen där han också säger att det brukar vara ett område som liksom sväller upp. Brukar vara där det är som skönast också, samtidigt som jag alltid fått den där känslan av att vara kissnödig.

Är visst helt naturligt att känna så, men också lite svårt när man börjar känna sig nödig. Jag har iaf kommit i sköna orgasmer och det har kommit en del vätska. Killen har inte varit sen med att försöka smaka mig och har säger att det inte är kiss. Har själv faktiskt inte smakat, har inte blivit så.

4 kommentarer:

 1. Grymt hade velat smaka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gissade nästan det! Hade själv velat smaka nu när du säger det. Har ju smakat från fingrarna när jag smekt mig själv, men undrar om det smakar annorlunda när det blir extra vått?

   Radera
 2. Blir du extra känslig där nere när han smakar på dig efter att du kommit ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh ja... alltså efter orgasm så rekommenderar jag inte att röra direkt på. Däremot om du vill ha igång mig igen så går det bra att smeka över kroppen och runt om först.

   Radera