söndag 1 maj 2016

Vill vill vill... nu vill jag prova

Har skrivit mer med paret nu. Pratade om lite allt möjligt.

Fick veta att dom träffat ett annat par tidigare och att dom en gång hade haft sex med en tjejkompis. Det hade varit en engångs grej, som dom visst ångrade lite.

Samtidigt lät det så otroligt upphetsande när dom berättade om det. Alltså att vara flera som har sex... *wow* det låter så spännande.

Svårt att inte bli våt när jag tänker att jag har två killar att välja mellan. Eller jag behöver inte ens välja. Jag kan ha båda.

Även *wow* att se hur någon annan har sex i samma rum liksom.

Men dom berättade även att dom provat på tjejsex. Det har jag svårt att släppa tanken av. Lät så häftigt och spännande. Bara att röra en annan tjej sensuellt eller att jag blir smekt. För att inte tala om att bli slickad.

Vill vill vill... nu vill jag prova ;)

Vi pratade också om swingerklubbar. Verkar inte finnas någon här uppe. Man har ju hört om Stockholm och Göteborg. Vilket är spännande, men lite långt bort.

Dom berättade att dom hade hört om en swingerklubb lite norr om Umeå. Skulle visst vara i ett mindre samhälle.

Om någon vet om någon swingerklubb, parträffar och så vidare i närheten - så får ni gärna skriva till mig. Vi tycks inte hitta något när vi söker.

9 kommentarer:

 1. Velat prova gruppsex med min frun men hon är inte lika motiverad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ganska tabu och många är nog rädda. Blir själv väldigt pirrig av tanke att träffa något. Men visst hade det varit spännande att prova att gå hela vägen.

   Radera
 2. Testa kolla på Bodycontact för gruppen "Party I Norr", jag var på en träff som just då var ett gangbang med det sällskapet förra året vilket var riktigt trevligt. Träffarna är rent generellt i närheten av Umeå och blir i huvudsak om kvinnor och par hör av sig med intresse så sätter gruppen ihop något.
  Gangbang var inte direkt svårt att ordna och jag vet att det varit fler träffar där det varit par för det mesta.

  Sen finns även föreningen "Björkriset" som i huvudsak har BDSM-träffar och liknande. Också i Umeå.
  Jag vet däremot inte hur aktiva björkriset är nå mer men kolla på darkside om de fortfarande anordnar saker.
  /M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen. Får titta närmare på det och se om det är något för mig.

   Radera
 3. Tror det är en upplevelse som man ska prova. Har en fru som vill prova med en kvinna problemet är att hon är svartsjuk så jag tror inte det kommer att funka...Freddy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är nog många tjejer och kvinnor som vill prova. Fast är ju lite tabu och hemligt. Du kan inte låta hon prova på egen hand då? Träffa en kvinna eller ett par?

   Radera
  2. Jo då men hon vill att jag ska vara med så det blir lite låst läge. Jaja vi får se .

   Radera
 4. Hej Josefin ! Är du mest sugen på mannen eller kvinnan eller kanske bara titta på ??? Berätta gärna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså.. när jag skrev inlägget så var jag väldigt sugen på tjejen. Liksom få prova hela den grejen. Men båda lockar. Är olika från gång till gång vad som lockar mest. Du tycker jag ska skriva mer om det?

   Radera