torsdag 1 december 2016

Bunden och handbojor

På samma ämne som jag skrev igår tänkte jag fortsätta idag.

Att bli bunden kan man bli på korset, men att vara på korset kan bli lite begränsat och i vissa fall är det bättre att göra på andra sätt.

BDSM, rep och knutar hör ihop. Även om jag inte är någon som direkt går igång på det. Inte om det blir en massa rep och knutar - däremot runt händerna, i änden av sängen eller ett par handbojor. Då är det lagomt och kan vara väldigt spännande.


Att vara bakbunden och sedan tvingas att suga killen har jag provat på. Det gillar jag. Det är en blanding av att vara utsatt och tvingad, samtidigt som det är vanligt sex med i bilden.


Ett par vanliga handbojor kan vara nog så spännande. Det är även något jag tror finns i de flesta hem idag. Eller har jag fel?

5 kommentarer:

 1. Har både bojor och spreaderbar, som förhindrar att tjejen kan knipa ihop fötterna/benen. En vinnande kombo särskilt när man lägger till en magic wand. Tjejen kan då bara ligga snällt och ta emot medan jag bestämmer om/när och hur länge hon ska komma. Något som låter intressant? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det lät som något i min smak. Som jag skrev tidigare så föredrar jag när det handlar om sex och ha det skönt, med inslag av dominans/undergivenhet/bdsm.

   Radera
 2. Ja, det där tänkte jag mer som uppvärmning ;)

  SvaraRadera
 3. Att bli avsugen på det sättet såg nice ut

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte allt för tokigt att bli tvingad att suga en härlig kuk (får jag erkänna och skämmas lite) ;)

   Radera