tisdag 27 december 2016

Sexliv/bloggliv - en tillbakablick

Börjar ju närma sig nyår och jag tänkte tillbaka på vad om hänt sista tiden. Här på bloggen och mail som jag fått bland annat.

Jag har fått mail från en kille som inte själv har skrytit om sin stora kuk, utan istället tipsat mig om bland annat två män i Sverige som är välutrustade. Varav en inte alls bor långt ifrån mig. Han har bland annat skickat mig bilder från deras kontaktannonser.

Vilket har visat på något utöver det vanliga.

Det är inte bara "stort", utan en annan följare av bloggen har mailat mig och bjudit på videoklipp när han runkar och sprutar. Det som gör det lite annorlunda är att han sprutar hårt. Ja, det verkligen sprutar. Aldrig sett något liknande tidigare.

Tittar jag på mina egna bedrifter så har jag träffat en knullkompis - en KK. Tre gånger har vi haft sex. Blivit lite märkligt, för vi har inte pratat så mycket om det, utan vi har egentligen bara haft sex. Så en äkta kk-relation kort och gott. Han är mitt lammkött - lång och smal :)

En del nya bildserier har jag hunnit göra. Blivit många av typen "Josefins blandgodis" som jag kallar de bildserier som innehåller foto från olika tillfällen. Men alla innehåller minst 20 bilder äkta amatörporr.

12 kommentarer:

 1. Gillar dina tankar! Mitt erbjudande är stående så vill ni ha en träff är det bara att hojta ��

  Gott nytt år fröken Josefin!

  /wolfman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet att du vill, men nu brukar jag liksom inte träffa folk från bloggen. Lite det som är charmen med bloggen, att kunna skriva helt anonymt.

   Radera
  2. Ahh, ber om ursäkt.. hade lite dålig koll. ��

   Radera
 2. Jag har också ett rikligt sprut. Runkat många gånger till din blogg och dig. Assexig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter härligt. Gillar stora sprut. Den jag nämnde sprutade hårt, något jag inte föredrar framför mycket... men det är spännande.

   Radera
 3. Kul att bli omnämnd, hehe

  SvaraRadera
 4. Nästa års mål blir att prova på tjejsex. Har för mig du skrivit något om det tidigare, hur tyckte du det var? Hade bara du och tjejen sex eller var även din kille med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi träffade ett par en gång på en liten roadtrip. Var spännande, och jag skulle vilja prova på det igen med rätt tjej.

   Radera
 5. Fick killen någon överraskning på julaftonsnatten? Berätta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej ingen överraskning på det sättet du tänker. Är nog snarare jag som kommer få mig en överraskning när han "löser in" sin julklapp.

   Radera
  2. Blev det en "gör vad du vill med mig"-biljett? ;)

   Radera
 6. Det blir fyrverkerier i sängkammaren på nyårsafton istället, äta gott och sedan efterrätt i sängen för Josefin och pojkvännen.
  Heja på och tappa inte orken för om nio månader kommer storken :-)

  SvaraRadera