lördag 7 januari 2017

Bisexuell eller Lesbisk?

Många av oss gillar ju dom av motsatt kön. Som jag förstått så är ni några killar som blir hårda av tanken på mig ;)

Jag har själv pojkvän, men har sedan tonåren haft hemliga fantasier om att vara med en tjej. Främst att ha sex, även om jag lekt med tanken att ha ett förhållande också. Fast främst har fantasierna varit på det sexuella-planet.

När jag var yngre så kändes det många gånger ganska tryggt att fantisera om en tjej. Jag "kunde" kroppen bättre än jag visste hur en kille fungerade och det kändes som att en tjej skulle dömma min kropp på ett annat sätt än en kille kanske skulle göra.

Sen så blev det mer killar. Jag hade sex första gången, förlorade oskulden och jag var inte lika blyg för killar på samma sätt längre.

Jag har provat tjejsex en gång - jag, en tjej och hennes kille, min kille... Jag provade smeka henne, kände på hennes bröst och vi hånglade lite. Vi slickade varandra.

Jag måste erkänna att jag vill ha mer. Jag vill göra det igen. Jag skulle nog kalla mig bisexuell även om jag inte är så värst erfaren.

Men lesbisk är jag nog inte, för jag förstår inte riktigt hur man klarar sig utan... ... en kille (kuk).

Det finns ju dom som föredrar tjejer både vid en relation och sex. Det verkar jättehett och jag skulle gärna ha sex med en lesbisk tjej, men det känns ändå lite begränsat när det kommer till sex.

Kyssas, utforska varandras kroppar, oralsex och fingrar kan ta mig till himlariket. Visst finns det sexleksaker, men jag skulle ändå sakna att känna när en varm kuk glider in i mig. Känna killen över mig.

5 kommentarer:

 1. Självklart ska du utveckla din bisexualitet. Smaka fitta så att du får det bästa av det goda att se tjejer slicka mus är det bästa som finns. Hoppas du skriver om dina upplevelser också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är både spännande och smakar gott. Visst delar jag med mig här om något sånt händer.

   Radera
 2. Hej, jag är precis som du, förutom att jag är helt oskuld med att ligga med tjejer (har bara hånglat med tjejer - älskar!)
  Jag fantiserar ofta om att ligga med en tjej o min sambo tycker att min fantasi är het och hoppas att den ska gå i uppfyllelse. Känns bara så svårt att gå out there o bara hitta en tjej som vill ligga med en... Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inget man frågar en kompis om direkt. Känns lite konstigt i alla fall. Har inte direkt hånglat med nån heller, tycker det blir lite samma sak. Inte inför andra...

   Radera
 3. Passa på tycker jag, man lever bara en gång, i graven är det försent.
  Skulle du vilja det då?
  Ha sex med en tjej?
  Lycka till hoppas det blir verklighet.
  Kram.

  SvaraRadera