torsdag 5 januari 2017

Sexiga uniformer

Fick mail idag från en kille som säger att han jobbar inom ett uniformsyrke.

Det här med uniformer verkar många gillar - det är auktoritärt och samtidigt sexigt på nåt sätt. Vet många av mina vänner som finner det upphetsande.

Polisen, militären... kanske kapten på en båt?

Hur är det med er killar. Är det något speciellt yrke eller uniform som ni gillar? Något som gör er extra tända?Ni kanske brukar tjuvtitta lite på dom som jobbar på flyget. Vissa flygbolag väljer fortfarande ut tjejer som er bra ut. Sen får dom åtsittande kläder för att ni ska ha något att titta på.En sjuksköterska eller sjuksyster? Det känns också som något som skapar lite extra pirr. Någon som tar hand om en. Inte bara med vissa saker, utan har du hoppats att hon ska hjälpa dig med annat också?En del tjejer gör lumpen och det finns även några filmer med tuffa brudar. Tuffa brudar i militärkläder eller uniform - är det något för dig?Sist men inte minst - den sexiga polisen. Här är det hon som bestämmer och hon har ett par handbojor ifall du inte lyder.

5 kommentarer:

 1. På mitt jobb, korta kjolar och långa ben, varje dag. Konstant kåt mao.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår. Vardagliga möten, som har en liten extra krydda. Det kan vara nog så spännande. En kort kjol och få se en liten skymt under den. Har du nån speciell du brukar titta efter?

   Radera
  2. Hmm ja 3-4 unga, för unga haha och ett par milfar, flörtiga som f*n.

   Radera
 2. Alla har väl haft en våt dröm om någon sexig lärarinna på högstadiet...där är det mer rollen än kläderna som styr..se filmen Lust och fägring.
  Sen rycker det i baguetten när den snygga tandhygienisten lutar sig över en med sin fylliga byst..vill ju bara att hon ska grensla den hårda i tandläkarstolen så man får fylla hennes sköna hål...
  Har väl sen alltid drömt om att sätta på en nunna i hennes kyska uniform....
  Har du inte själv drömt om att se en brandman spruta sin säd över dig Jossan ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lärarinnan och andra yrken som man stöter på i vardagen, tillsammans med lite extra krydda tänder nog många. Kan vara en kort kjol, en blick eller kanske få en skymt av hur brösten formar sig under en tight överdel.

   Radera