måndag 6 februari 2017

Drömde om att vara kille

Jag hade en väldigt konstig dröm i helgen. På ett sätt var den inte så konstig, men ju mer jag tänkt på den så var den lite märklig och jag kommer tydligt ihåg vissa detaljer.

Grejen var den... håll i er nu ;)

Grejen var den att jag hade snopp. Jag var liksom en kille i drömmen och det var inget märkligt med det. Det var bara en väldigt speciell känsla av att hade stånd. Jag har liksom inte upplevt det tidigare och jag vet inte heller om den känslan jag hade i drömmen har något med verkligheten att göra.

Men i drömmen så kändes det speciellt. Jag var kåt och hade stånd.

I drömmen så gick jag upp en våning i huset och där var det som att någon just hade haft sex. Ganska snart satt jag bredvid en blond tjej. Då jag var kåt så kände jag ett pirr då hon var halvnaken. Jag ville liksom ha mer.

Det som var glädjande var att hon lagt märket till att jag var kåt och hon sa något i stil med.

"Ehm.. alltså är du sugen - så visst kan jag ställa upp... även om jag nyss hade sex så kan jag igen - så länge du bara inte har något emot att jag är nyknullad och han kom i mig?"

I drömmen så jag tydliga bilder hur hon särade sina ben och visade sitt kön för mig. Det glänste om hennes fittläppar och när hon förde sina fingrar där mellan så rann det ut tjock vid sperma.

Det var ungefär det jag kommer ihåg av drömmen. Resten är har jag bara svaga minnen av. Jag tror att jag fick användning för min "nya" kropp och faktiskt fick tränga in i henne.

Tänk så konstigt man kan drömma.

2 kommentarer:

  1. Det är intressant och fascinerande, tänk om man kunde uppleva hur det känns..i den Andres kropp. Nån gång skulle jag gärna vilja vara en tjej.,.en dag för att få känna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju en spännande tanken som nog de flesta lekt med. I drömmen var det så verkligt. Sen gillade jag vyn av hennes kladdiga fitta också ;)

      Radera