måndag 20 februari 2017

Fortsättning på sexnovellen om cuckold

Jag fick önskemål om att jag skulle skriva en fortsättning på min senaste sexnovell - den om Helena och hennes man som tänjde lite på gränserna då Helena betalade i natura för att reparera bilen.

Dom tog ett steg inom sitt sexliv och upptäckte en helt ny sida av det hela.

Så det kanske är läge att skriva en fortsättning på deras äventyr. På samma tema med lätt gränsöverskridande och lite cuckold - alltså där mannen inte direkt ser något problem med att frun gör det med andra män. Snarare tvärt om...

5 kommentarer:

 1. När kommer fortsättningen? Tänkt många gånger på flickvännen med någon annan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer, men jag har inte börjat skriva ännu. Har lite ideer i alla fall.

   Radera
 2. Du skriver upphetsande bra...spänd på fortsättningen..nästa man som frun möter kanske är en riktig bjässe till karl som tar henne hårt i bastun i Luleås badhus precis innan stängningsdags...och hennes man får se på genom fönstret i bastudörren..bara se på inte vara med..hur fruns fitta tänjs ut till max av den grova kuken och hon måste hålla emot hårt mot bastulaven när han tar henne med all kraft bakifrån och frustar som ett djur...hon känner sig riktigt utnyttjad..möter sin mans tokkåta blick genom bastuglaset när hon får flera orgasmer på rad och hela hennes kropp skakar i efterdyningarna..mannen är fortfarande stenhård..vräker ner henne på rygg på bastulaven och håller ner hennes huvud över kanten..trycker in den hårda i hennes mun och börjar att stöta djupt..hennes röda läppstift färgar det hårda skaftet rött..saliven rinner runt ollonet när han sakta drar ut den..trycker sen in den långt ner i halsen så hennes kräkreflexer riktigt dreglar ner kuken..då låter han satsen spruta..ser hennes ögon tåras samtidigt som han pullar henne till ännu en orgasm så hon går upp i brygga...fortfarande är hon galet kåt..river åt sig sin handduk,sliter upp bastudörren och knuffar in sin man i damernas omklädningsrum som nu är tomt..befaller ner honom på rygg på omklädningsbänken och sänker sig ner över sin mans kuk som är hård som stål..njuter av att ha honom i sin makt..så fort han närmar sig orgasm stannar hon upp..hon tittar upp och ser den polska städerskan som dykt upp för att städa..tecknar åt henne att vara tyst....så upphetsande att knulla inför publik...ser att den storväxta karln har hört deras vilda lek och kommer in med ett enormt vajande stånd..hon pekar på den andra bänken där den polska städerskan snart rider honom i samma takt som hon rider sin man..så upphetsande att se den lilla polska städerskan nästan klyvas av bjässens kuk...nu tar kåtheten över totalt och de rider sina män besatt..båda har vältränade och snygg ben men mjölksyran kommer snart..då skriker de ut sina orgasmer och båda männen sprutar sin sperma djupt i dem.../M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härlig berättelse, du kanske får skriva en novell själv. Just den här berättelsen har du ju redan berättat, men jag kanske kan få lite inspiration och stjäla en del.

   Radera
  2. Aha,en gästnovell som du publicerar ?
   Ge mig fem ord som ska vara med och plats som får dig att tända på alla cylindrar så skriver jag en till dig...ha en fin helg där du både får staka dig fram i skidspåren med hårda stavar i dina händer och för att senare på kvällen byta ut dem mot äkta vara som glider in i ditt glatta spår !

   Radera