torsdag 2 februari 2017

Morgonkåt

Morgonkåt så här före skolan. Legat och onanerat i sängen och tänkt på nattens dröm jag hade. Varken hunnit klä på mig eller fått min orgasm ännu, men tänkte skriva av mig här lite först.

Drömde att jag var i en affär och skulle köpa underkläder - expediten var hjälpsam och hämtade mina storlekar och sen var hon lite mer "hjälpsam" och kom in i provhytten till mig. Hjälpte mig med BHn i den trånga provhytten.

Jag blev så kåt och när provhytten drömskt hade växt kunde jag sjunka ner, sittande på en stor pall och hon hjälpte mig av med trosorna och fann min fitta som hade blivit våt och nu låg naken framför henne. Hon gjorde det jätteskönt för mig. Sa att jag var sexig och i drömmarna så hann jag prova flera sexiga underkläder och expeditens kåta blickar på mig var så härliga.

Vaknade dock lite för tidigt från drömmen och min hand upptäckte ganska snart att det var vått och kladdigt mellan benen.

Har legat och smekt mig ett tag nu, men ville skriva av mig. Tänkte lägga mig i sängen och försöka fånga en skön orgasm ;)

4 kommentarer:

 1. Men vänta på mig;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag väntade, men kunde inte hålla mig. Istället så började jag... ;)

   Radera
 2. Mmm så skönt...hade gärna hjälpt dig, brukar vara kåt på morgonen..:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det konstigt att man ska vara kåt på morgonen så ofta.

   Radera