tisdag 14 februari 2017

Tänja på gränserna

Det är med att utmana sig själv. Att tänja lite på gränserna - så som jag gjorde när jag skrev sexnovellen - det tycker jag ofta är något väldigt spännande.

När jag var yngre kunde jag fantisera om att ha sex. Men ibland gick fantasierna lite längre, typ hur hade det varit att ha sex med någon som inte var i min ålder? Två killar, hur hade det varit?

Sen hade jag en period då jag började fantisera väldigt mycket om tjejer. Till en början så vågade jag knappt tänka i dom banorna, sen gjorde fantasierna att jag utforskade lite mer åt gången. Jag hade en lång period då jag nästan uteslutande fantiserade om tjejsex.


Analsex är ju något tabu, Jag och killen fumlade och provade lite försiktigt 1-2 gånger. Bara smeka lite till en början. Ett finger, två fingrar...

Sen så kom den där gången då vi skulle prova på riktigt. Jag får erkänna att jag är inte är ett stort fan av analsex, även om den där första gången var väldigt lyckad.

Jag tycker helt enkelt att det blir lite för mycket med en fullstor kuk. 

Hur som heslt - den där första gången så var jag så kåt och väl uppvärmd. Så när han väl hade tagit på sig en kondom och stod bakom mig så var jag väldigt förväntansfull.

Jag fick orgasm typ tredje gången han gled in i mig.

Var har ni gjort när ni tänjt på gränserna - i fantasin eller i verkligheten?


4 kommentarer:

 1. Anders i fjällen15 februari 2017 11:53

  Jag har länge fantiserat om exotiska damer. Inget jag tror min fru hade uppskattat men det gör mig väldigt hård av tanken på kurviga och mörka skönheter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fantisera får man göra ibland, jag gör det ofta. Ofta locka det nya/okända. Kanske är så för dig?

   Radera
 2. Fantasier finns det väl flera av. Jag fantiserade länge om att ha sex med ett par. När jag sedan provade det så var drt en alldeles underbar upplevelse.

  Det som förekommit en hel del i mina fantasier är hur det skulle vara att smaka på en annan kille och kanske få känna en kuk i baken, detta samtidigt som det finns en tjej med i leken. Tanken att vara 3 (2 killar o 1 tjej) där alla hör det skönt för alla är så upphetsande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar om det är många killar som har sånna fantasier? Berätta gärna i så fall. Annars så verkar det i många fall som att det är tabu och något fult. Det behöver det ju inte alls vara.

   Radera