söndag 12 mars 2017

En riktigt skön orgasm

Igår var jag kåt - men ibland får man vara snäll flicka och vänta. Jag väntade tills killen kom hem och fick ganska snabbt min belöning.

Jag berättade att jag var kåt och när han förde ner handen innanför mina mjukisbyxor och trosorna. Så hittade han min mus som redan var våt och villig.

Resultatet lät inte vänta på sig - utan han hade snabbt en stenhård kuk. Jag var inte sen med att gå ner och ta han i min mun. Jag hade ju väntat så länge.

Stod på knä i sängen och sög honom, samtidigt som han drog ner mina byxor och trosor över rumpan och började smeka mig. Det var skönt att bli smekt och samtidigt suga kuken.

Han bad mig ta kuken djupare i munnen vilket jag även försökte. Då överraskade han mig genom att låta ett finger som var halt av mina safter glida upp till min stjärt och jag kunde känna hur han pressade in ett finger, en liten bit i min rumpa. Samtidigt som jag hade hans kuk djupt inne i munnen.

Därefter hade vi sex i några olika positioner, men jag avslutade med att rida honom. Han var ju trött efter innebandyn och behövde vila sig lite. Så jag var snäll och omtänksam och red honom,

Hans händer höll över mina skinkor och styrde tempot när jag lät min mus glida ner och upp över hans kuk.

Än en gång så ville han inte hålla sina fingrar i styr. Jag kunde känna hur hans finger hade letat sig till min stjärt och än en gång gled ett finger in i mig. Den här gången hade jag kuken djupt i fittan.

Vissa kanske hade sagt ifrån, men jag är ju snäll flicka och lät han göra det...(PS. jag gillade det) ;)

Det var ungefär här jag kände orgasmen närmade sig. Jag blev ökade tempot och blev visst lite högljud (fick jag höra efteråt).

Jag fick en väldigt skön orgasm, som säkert hade byggts upp under dagen. Just när det var som skönst så håller killen på att komma så jag drar mig ur honom och samtidigt som min orgasm skakar i hela kroppen så kan jag se hur han sprutar över över sin mage och bröst nedanför mig.

En riktigt skön orgasm och kuken fick en liten puss som tack :)

7 kommentarer:

 1. Mm..så härligt.
  Tänk om du fått känna en villig kuk trycka mot och in i din stjärt när du red honom.
  Tror.....du skulle gilla det.
  Puss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar du prova analt eller en till kille?

   Radera
 2. Duktig pojke, nu är jag nöjd sa en utpumpad Josefin innan hon släckte ljuset :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig berättelse! Det finns inget bättre än att under dagen jobba upp en kåthet! Det ger världens bästa orgasm. Jag brukar kasta mig över min sambo när han kommer hem och jag är så kåt. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den blev helt klart starkare efter att den fått byggas upp i väntan på att han skulle komma hem.

   Radera
 4. Vilken härlig berättelse! Det finns inget bättre än att under dagen jobba upp en kåthet! Det ger världens bästa orgasm. Jag brukar kasta mig över min sambo när han kommer hem och jag är så kåt. ;)

  SvaraRadera