onsdag 8 mars 2017

Tjejers syn på att suga kuk

Vi vet alla att ni killar gillar en bra avsugning. Så klart gillar alla olika, men få säger nej till en tjej som passionerat går ner på er. Tar kuken i handen och för den mot sina läppar.

Men vad tycker vi tjejer då? Hittade en artikel om just det och tänkte dela med mig av innehållet i den.

Storleken
Det är lite nojigt att storleken spelar så stor roll. Ju större desto bättre.

Det är inte riktigt hela sanningen. Så länge din penis inte är enorm och inte får plats i en helt vanlig mun, eller så liten att den knappt går att hitta, så är storlek det sista som spelar någon roll. De är alla mer eller mindre likadana

 Personligen så tycker jag ibland att det kan vara en extra krydda med en lite större, men det är absolut inte ett måste. Min kille har en "vanlig".

Duscha
Hygien är viktigt Det säger sig självt - att ha ditt könsorgan instängt i tighta kalsonger eller byxor majoriteten av timmarna på dygnet orsakar svett; svett som gror in sig och sedan luktar. Se till att duscha när tillfälle ges och du förväntar dig (eller hoppas på) en avsugning.

Könshår
I dag är rakning där nere inte endast för kvinnor - tvärtom så får alla göra exakt som de känner för. Men att hitta en ovårdad och buske är inte speciellt inbjudande.

Speciellt inte eftersom att hälften av den antagligen kommer hamna i hennes mun och hals och hon kommer bli distraherad under själva akten. Håll den i trim för en mer välkomnande känsla.

Reaktion
Precis som att leda en blind över gatan kan det ibland behövas någon slags indikation på att saker och ting utförs på rätt (eller fel!) sätt. Det behöver inte vara några hejarop eller detaljerad beskrivning, men ett jakande stön eller en bekräftande suck är bättre än enbart tystnad. På så sätt slipper du lida i onödan, och hon kan börja avancera istället för att oroa sig för att allt hon gör är helt fel.

Ni känner väl er själva? Gillar du att höra tjejen stöna när hon njuter?

Utlösning
Att komma utan förvarning är INTE okej när vi ska suga av er. Precis som på punkten ovanför är alla läten bra läten. Låt henne veta att det är skönt - så hon kan avgöra när du är nära på att komma.

Dels för att hon ska kunna anpassa sina rörelser, men också för att hon ska kunna förbereda sig.

Ett överraskningssprut i ansiktet eller rakt ner i halsen är inte att föredra. Och har hon inte bokstavligt talat sagt till dig att överraska henne med att komma i/på henne, gör det inte.

Svälja
Vissa gillar att svälja, andra spottar ut. Vissa gillar att svälja ibland och andra vill inte ens ha det i närheten av sin mun.

Du vet inte om du inte frågar, men anta aldrig att hon vill svälja. Och om hon inte sväljer så är det ingenting personligt mot dig (hon gick ju precis ner på dig...), det är bara en personlig smaksak som varierar från person till person.

7 kommentarer:

 1. Finns det ingen version av killars syn på att slicka slida/vagina/fitta då som du hittade också?
  Det är ju den internationella kvinnodagen idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att många av bloggens läsare själva har en uppfattning av sin syn att få slicka en fitta ;)

   Radera
 2. Lite stöddig?
  Tror jag kommer upp och slickar dig och efteråt lite smisk på din rumpa:-)
  Grr :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu skulle jag nog behöva lite smisk. Har stygga tankar...

   Radera
 3. Jättebra text! Jag har läst en annan artikel om just oralsex (dvs både ur mannens och kvinnas perspektiv) som är väldigt intressant, titta gärna in på min blogg för att läsa den. fluffyqblogg.blogspot.se

  SvaraRadera
 4. Jättebra text! Jag har läst en annan artikel om just oralsex (dvs både ur mannens och kvinnas perspektiv) som är väldigt intressant, titta gärna in på min blogg för att läsa den. fluffyqblogg.blogspot.se

  SvaraRadera
 5. Get all your favorite spirits and wines at Duty Free Depot!

  All the world famous brand name drinks for unbeatable discounted prices.

  SvaraRadera