fredag 14 april 2017

Cuckold och smisk

Jag och killen har pratat en hel del om det som hänt. Nån har nämt begreppet cuckold bland kommentarerna.

Det är ett relativt nytt begrepp för mig och jag tror inte vi/han är det riktigt. Han hade inget emot att låta mig träffa en annan kille, utan tycker snarare som mig - att det är spännande. En extra krydda.

Däremot vill han inte att jag träffar honom hela tiden. Så lite svartsjuk blir han allt.

Nån frågade om han gör samma sak. Att han gör egna äventyr utan mig. Nej, det har han inte gjort. Vi har inte direkt pratat om det. Men det är kanske något jag skulle låta han göra? Kanske inte är mer än rätt, då han låtit mig njuta tillsammans med en annan kille?

Jag har även berättat till killen om avslutningen på förra träffen. Jag fick höra att jag var snuskig och vid tillfälle skulle jag få smisk på rumpan som straff.

7 kommentarer:

 1. Cuckold är väl kanske inte rätt ord, men det kan väl ses som en variant på det. Det vore väl helt rätt om han fick träffa nån annan tjej, skulle du gilla det?

  Hoppas ni har en skön påsk

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fantiserat lite om det - alltså att han träffar nån annan. Blir svartsjuk, men till en viss del är det en spännande tanke. Får se om jag blir van vid det och tillåter han att uppleva ett sånt äventyr.

   Radera
 2. Testa en frisk kille som fyller din fina fitta med sperma..

  Kom hem otvättad och låt din kille ta dig..
  grymt sexigt en som både tagit och fått ta efteråt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skrev ju en sexnovell om något liknande. Dock är det bara fantasier, tyckte tanken var spännande efter att jag läst om nåt liknande på nätet.

   Radera
 3. Bjud hem din stora toyboy för en trekant vet jag.
  Njuta på tre.
  Jag känner på mig att du vill träffa din toyboy igen, du är sugen på hans kropp som snopp :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har vi faktiskt pratat om! Inte att vi bestämt något, men vi har pratat om det... eller pratat... vi nämnde det till varandra samtidigt som jag låg under honom i missionären och jag närmade mig en orgasm.

   Radera
 4. Cuckold är sexigt och upphetsande. En av mina favorit sex videor är när en äldre man får se på ett par när dom har het sex. Och den äldre mannen får städa efteråt. Slicka sperman ur fittan och annat skönt.

  SvaraRadera