torsdag 13 april 2017

Försiktigt kände han på...

Gått några dagar nu, men jag har fortfarande minnet av att vara ordentligt uppfylld. Faktiskt en riktigt härlig känsla.

Som jag skrev tidigare så har jag en liten hemlighet från träffen som jag inte berättat om ännu.

Efter vi hade haft sex låg vi båda utpumpade ett tag, innan jag gick till toaletten för att torka bort den sperma han hade sprutat över min mage, upp över brösten och en del hade hamnat på min axel och hals.

Ett ordentligt sprut. Något jag inte heller har glömt ;)

Dörren var på glänt och vi pratade från varsin sida. Jag var nyfiken på hur han tyckte det hade varit. Så jag frågade honom om det. Frågade även om det var något han skulle ha velat provat på som vi inte gjort.

Jag fick väl egentligen inte direkt något bra svar, utan vi småpratade. Sen tänkte jag sätta mig på toaletten. Brukar ofta göra det efter jag haft sex. Min stora Toyboy som annars är dominant och bestämt, blev allt mer tafatt.

Sen försiktigt berättade han att han skulle vilja se på och kanske känna när jag kissade.

Jag bjöd in honom och han var så försiktig och blyg för mig helt plötsligt. Jag satt på toaletten och han kom närmare. Kände på mina bröst och jag gav han tillåtelse att hans hand fick glida ner på mitt lår.

Alltid svårt att kissa när nån ser på och ännu mer när någon rör vid en. Men till slut var det på väg och noterade att hans kuk som nyss hade varit slak, än en gång hade växt sig till en stadig kuk.

Jag kunde slappna av och till slut kom kisset. Hans hand låg på mitt lår och försiktigt kände han på kisstrålen med fingrarna.

Han smekte även försiktigt över min nykissade fitta.

Det var en annorlunda upplevelse. Jag har tidigare gjort liknande med killen och ni som följt mig vet att jag har även fotat bildserier när jag kissar. Så det är inget helt nytt för mig. Däremot var det helt nytt att göra det med någon typ okänd. Kändes väldigt pirrigt och förbjudet och jag tror han var väldigt nöjd efteråt.
7 kommentarer:

 1. Oj spännande! Vad gjorde du med hans stånd då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen inget... blev bara fascinerad av att se den växa sig hård igen.

   Radera
 2. Härligt :-)
  "Min stora toyboy"?,låter som du blev lite kär i honom?
  Kissade han också eller?
  Det är bra för er tjejer/kvinnor att kissa efter sex för att undvika urinvägsinfektion som kvinnor får lättare än män pga av kort urinrör hos kvinnor.
  Sög du honom när han fick stånd eller onanerade du åt honom så han kom skönt igen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är därför jag brukar kissa efteråt. Vi gjorde inget mer, utan pirret och stämningen låg kvar och ingen sa egentligen nåt om det.

   Radera
 3. Brukar ge liknande erbjudnaden till min man som belöning om han varit duktig. Med rätt knep förvandlar man riktiga män till lydiga pojkar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Belöning säger du? Spännande med sånna erbjudanden och roligt att en tjej läser och skriver på bloggen.

   Radera
 4. Skulle vilja ligga på golvet i badrummet och att en tjej rider mig, när jag känner jag skall komma stannar hon och låter sperman pumpa in i henne, sen ställer hon sig på huk över mig och låter sperman rinna ur henne över mitt bröst. Hon kissar bort sperman som hamnat på mig och när hon kissat klart gränslar hon min mun för att bli renslickad. // Lasse

  SvaraRadera