lördag 22 april 2017

Fullt upp

Just nu har jag på mig ett par stringtrosor. Bredare vita och mörka ränder med lite större rosa hjärtan på. Dom använder jag till en man som köpt av mig för första gången. Alltid spännande.

Men inte nog med det - i helgen så ska jag lämna ett par Hello Kitty-trosor för upphämtning. Alltså till en som bor i samma stad.

Som jag förstår så ska han använda trosorna samtidigt som han blir dominerad av en annan tjej över internet.

Jag hoppas han tar något foto till mig också och visar vad han gör för något snuskigt med mina söta trosor. Gillar att se att trosorna kommer till användning.

5 kommentarer:

 1. Åh, har haft en fantasi om detta. Att jag köper ett par välanvända trosor av dig. Vi ses över en fika och du har dem på dig under en kort kjol. Under vårt möte tar du sakta och diskret av dig trosorna medan vi fikar och smyger den till mig under bordet för att sedan gå därifrån troslös när vi skiljs åt... En våt fläck där du suttit? Kanske det ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är många som har liknande fantasier och önskemål. Tyvärr är jag lite för blyg för att träffas, däremot skickar jag trosorna diskret med posten. Bilder får du också ;)

   Radera
 2. Trosorna var jättesöta och doftade ljuvligt kan jag intyga. Rekommenderar varmt att köpa Josefins trosor. Kommer nog bli perfekta att sätta på sig i kväll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha.. det var du. Kopplade inte ihop dina mail och kommentarerna på bloggen. Bra att du är nöjd, utmärkt! :) Kram Josefin

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera