söndag 23 april 2017

Swingerklubb / Swingerresort

Snart börjar sommaren och många ser säkert fram emot semester och någon resa.

Jag har skrivit tidigare någon gång om swingerklubbar, men det finns även swingerresorts - alltså hotell ditt man kan resa.

Dom har inte Bamse-klubben och även om dom kanske anordnar vanliga aktiviter också. Så är fokus på par som kommer dit för att ha lite extra skoj. Kanske blanda in någon extra i kärlekslivet under semestern eller kanske gå steget länge. Att ha sex bland andra eller prova på gangbang,

Det verkar finnas flera sånna här resorts. Tyvärr verkar många ligga i Mexico eller andra platser som ligger långt bort.

Men jag får erkänna att tanken av att det är varmt och skönt. Kunna sola och bara en bit bort så har någon sex på solsängen. På kvällen är det inte bara alkohol och dans, utan andra aktiviteter.
6 kommentarer:

 1. Inte behöver du åka utomlands.
  Finns det inte swingersklubb i Luleå då?
  Det finns en i Norrköping som heter Adam och Eva där skulle du göra succé i dina hello kitty trosor eller i sexiga underkläder tror jag.
  Köper du hello kitty trosorna på barn eller damavdelningen i affären?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet att det finns i Sverige, men ingen här uppe. I det här fallet handlade det om längre vistelser, inte bara för kvällen.

   Jag har köpt några gånger på butik på damavdelningen, men just nu vet jag ingen som säljer dom.

   Radera
  2. Man kan sova på hotell i Norrköping och gå på den swingersklubben enligt deras hemsida, du kanske ska ta med dig i din kille och åka ner?

   Radera
 2. Det finns en naturistresort på Rhodos :) vet inte vilken typ av altiviteter son sker på kvällarna, men det händer säkert en del :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lät ju trevligt. Rhodos ligger ju inte så långt bort. Får kolla upp det :)

   Radera
 3. Rhodos har jag inte varit på däremot Cypern och Kreta.
  Vill du åka dit till Rhodos med din kille Josefin, kanske din stora toyboy får följa med som handbagage och en tjej eller milf med stora bröst till din kille, han ni ha vilda orgier där och badar topless i bara hello kitty trosor :-)
  Varför jag skrev stora bröst var för att din kille drömt om det i en dröm :-)

  SvaraRadera