måndag 15 maj 2017

Onanitips för tjejer

Genom att experimentera med olika positioner när du onanerar kan du upptäcka nya vägar att nå orgasm och dessutom få ett varierat sexliv med dig själv.


På knä
Stå på knä på golvet eller på sängen. Håll dina knän vidöppna. Använd den här positionen för att pressa dig själv mot en fast yta under dig. Det kan vara madrassen, en kudde eller din hand. Vill du ha det extra skönt ska du givetvis ha en dildo där.

Du kan rocka fram och tillbaka, skjuta dig framåt eller bakåt, rulla höfterna i cirklar eller sätta andra egna preferenser.På stolen
Ett onanitips för tjejer som du nog har missat är detta! Sätt dig på en stol som inte har armar, t.ex. en matstol eller klappstol. Krama benen runt stolsbenen och lämna benen särade.

Här får du mycket tillgång till de läckra bitarna mellan benen, och när du når klimax kan du trycka benen mot stolsbenen. Genom att öppna upp din vulva så här mycket kommer du att uppleva några nya – och ibland ännu mer intensiva – känslor än vad du brukar göra.


På toppen
Börja med att ligga på mage i sängen. Ha en kudde eller två under dig för att stödja magen och höfterna. Ha en sexleksak mellan din kropp och kudden.

Kuddarna vinklar upp dina höfter, vilket kan ge dig nya sinnesförnimmelser. De gör också att du spänner dina benmuskler, vilket också kan kännas väldigt annorlunda för dig… och skönt.Benrakaren
När du är i duschen, placera ena foten på sidan av badkaret eller något annat som är lite högre. Om du inte har något att ställa foten på, luta dig bara mot en vägg och flytta ett knä åt sidan. Nu har du full tillgång till din vulva. Använd dina fingrar eller den avtagbara duschpumpen för att reta upp dig själv.Superstjärnan
Positionera dig på sängen, eller på något annat skönt ställe. Ställ dig på knä och börja sära på benen. Fortsätt tills du hamnar i en ställning som känns bekväm för dig. Stöt upp din kropp med en av armarna. Du kan luta bakåt eller framåt eller hålla i en vägg.

För att du kan variera denna position så mycket – byta vinklar, använda flera leksaker för penetration och/eller extern stimulering. I den här ställningen är det lätt att upptäcka nya ställen på din kropp och nya saker som får igång dig. Att luta framåt och sen bakåt kan innebära nya sensationer och det låter dig öppna upp resten av din kropp för utforskning. Lek med fingrarna och ta gärna hjälp av sexleksaker.Solo-ormen
Lägg dig på mage och gnid ditt bäckenben mot en vibrerande leksak under dig.

4 kommentarer:

 1. Sexigt. Jag kommer att fantisera om när du onanerar i dom här ställningarna. Du kanske kan göra en bildserie? /Jacob

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog provat alla, men några tips är intressanta. Exempelvis att sitta på en stol och låsa fötterna så man kan trycka mot nånting. Då spänner det även i fittmusklerna. Finns en hel del bilder då jag onanerar.

   Radera
 2. Onanera mera fina josefin :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mera säger du? Jag tycker jag onanerar ganska mycket. Det är inte alltid jag berättar om det här på bloggen nämligen.

   Ibland kan jag onanera och få orgasm, bara för att återigen upptäcka att mina fingrar känns sköna där nere. Så då blir det en till omgång.

   Radera