måndag 1 maj 2017

Varit stygg

Jag har fått önskemål om att skriva en till sexnovell.

Jag hade först missförstått förslaget att en ung tjej skulle träffa en äldre professor. Själva handlingen var rätt uppfattad, det jag hade missförstått var antalet.

Sexnovellen skulle handla om den här unga tjejen som inte bara träffade en utan flera äldre män som förlustade sig på henne.

På morgonen vaknade jag ganska tidigt, men låg kvar i sängen och då började jag tänka på en handling till en sån sexnovell.

I tillståndet mellan vaken och sovande så får jag lov att erkänna att mina tankar blev väldigt snuskiga. Vet inte om det fungerar att återberätta i en sexnovell och om blir bra. Vet inte ens om det passar att skriva om sånt här på bloggen.

Det skulle inslag av stor ålderskillad samt utnyttjande - vilket i sig oftast inte är så trevligt, men som en sexfantasi så tycker jag det har sin poäng.


4 kommentarer:

 1. Kör! Fantasi och verklighet är helt separata varandra. Vad skulle den unga flickan ( du) klä sig i? Teasa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har börjat skriva... hur hon klär sig får du läsa i sexnovellen.

   Radera
 2. Härligt jag sprutar flera gånger till dina berättelser. Som en vulkan brukar titta på bilderna på dig. Då blir jag kanon låt.

  SvaraRadera
 3. Härligt jag sprutar flera gånger till dina berättelser. Som en vulkan brukar titta på bilderna på dig. Då blir jag kanon kåt.

  SvaraRadera