onsdag 17 maj 2017

Våt och kåt

Igår återupptäckte jag pallen igen.

Jag skrev om den tidigare - hur vi hade haft sex och upptäckt att en pall vi har hemma var väldigt trevlig att använda för våra lekar.

Igår hettade det till då jag kände ett behov av att bli uppfylld. Inte så mycket förspel, då jag redan hade hunnit med det i mina tankar.

Killen förstod vinken och vi började våra lekar på pallen.

Ibland glömmer man snabbt, då jag återupptäckte att pallen är hur skön som helst. När han tränger in i mig så blir det vinklar och ställningar som inte går att göra i sängen.

Sittande på stolen, lätt bakåtlutad med benen utåt. När jag kände hans hårda kuk tränga in i mig så kunde jag inte göra annat än att stöna av välbehag.

En helt annan vinkel och känsla än vad jag är van vid. Det är lite som "första gången". Lite som att han tog min oskuld.

Att sitta där på pallen och känna hur kuken fyller upp mig på ett sätt jag aldrig känt förut var en riktigt härlig känsla - både för kroppen men även för tankarna. Var liksom "wow.. vad är det som händer.. kan det känns så här.."

När han sen greppade över mina höfter/rumpa så lät inte orgasmen vänta på sig. Utan den bara sköljde över mig.

Nästan samma sak upprepade sig när vi hade bytt ställning. Den här gången bakifrån. Hans kuk var djupt inne i mig då han enkelt kunde stå bakom mig och tränga in i mig. Han smekte mina bröst och min mage samtidigt som jag bara koncentrerade mig dels på att hålla balansen, men framför allt på känslan av hans beröring och hans kuk.

Han bytte vinkel och när jag kände hans finger placeras mot mitt sjärthål så stönade jag högt och ganska snart så fick jag min andra orgasm, samtidigt som jag kunde höra hur min fitta gav ifrån sig ett plaskande ljud varje gång han trängde in i mig.

Våt och kåt var jag allt. Får skämmas lite ;)

4 kommentarer:

 1. Låter härligt! Inte ska du skämmas för att du är våt och kåt! Det är bara mysigt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir ju lite generad när jag berättar om mina äventyr och vet att nån läser om det.

   Radera
 2. Så här, https://www.xvideos.com/video13506513/sensual_goddess_ebbi_pussy_nailed_on_a_chair

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt.. visste inte att nån filmade oss ;)

   Radera