torsdag 22 juni 2017

8 av 10 vill ha mer porr i relationenHar ni också märkt av att det är väldigt hysch-hysch kring ämnet porr? Om ämnet kommer upp så är alla emot det, många har aldrig sett något och några uttrycker enstor avsky mot det. Äckligt med porr liksom.

Tror nog att dom flesta där ute i stugorna har sett på lite porr. Säkert också onanerat - både killar som tjejer.

Däremot så tror jag att det kanske till och med är hysch-hysch mellan två partners - där man inte ser på porr tillsammans. Det är ju perverst och snuskigt.

Sex däremot det kan man ha tillsammans och njuta av det. Kanske förekommer stygga ordväxlingar med meningar som hade kunnat vara hämtade direkt från en porrfilm.

Ser själv porr ibland och ibland med killen, fast egentligen inte så ofta. Oftast så kryper jag ner själv i sängen och onanerar om jag är ensammen. Lungt och skööönt är det ;)

Kommer ihåg att jag hann se lite porr redan när jag var yngre. Var spännande och sprängkåt blev jag redan då. Hann även se lite mer pervers film. Kommer så väl ihåg en tjej som satte sig över en stor glasskål. Jag undrade vad hon skulle göra, men jag hade mina aningar. Spänningen och förväntan växte och efter ett tag började det porla ner i skålan när hon började kissa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar