lördag 22 juli 2017

Förberedelser för trekant

Då är det dags att börja göra sig i ordning. På sängen ligger ett par svarta trosor och matchande BH med spetsdetaljer och väntar. På rumpan är det lite tunnare tyg - typ see-through.

Sen ska jag hinna fixa till mig lite mellan benen så det är nyrakat och fräscht också. Tror jag både killarna uppskattar. Snyggt och prydligt :)

Känns som att kroppen har hunnit förbereda sig på vad som komma skall. I och med att jag hunnit tänka och fantisera om kvällens äventyr. Känns som att min fitta redan nu trånar efter att få en härlig behandling.

Både bekant behandling av killen som jag är van med, men även nya upplevelser från stora killen och den annorlunda detaljen att dom faktiskt är två stycken den här gången :)

Sen är jag kuksugen på så sätt att jag vill smaka och suga. Göra det skönt för dom båda.

Känns bra, jag tror det blir en lyckad kväll. Och skön så klart...

7 kommentarer:

 1. Ha en skön stund och njut det tror jag killarna kommer att göra av dig.
  // Anders

  SvaraRadera
 2. Foto på din fitta, före och efter och "storkuken". Hur big är den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget foto har jag. Vet inte hur stor den är, men typ 19 och bredare än min killes.

   Radera
 3. Väntar spänt att få höra din berättelse Hur det har varit. Blir kåt av att bara höra vad du ska få vara med om. Skulle gärna varit den stora killen istället. Min är inte så dålig heller. Får ta en egen skön stund här och tänka på dig och din kropp istället.
  //mums mums

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick bra. Skrivit ett inlägg nu. Om din inte är så tokig får du väl skicka en bild när du runkar till min blogg eller bilder så jag får se ;)

   Radera
 4. Vart det helrakat....eller spara du en liten sträng?

  SvaraRadera