lördag 8 juli 2017

Solsken och topless

Det ser ut att bli ännu en solig dag. Vilket är välbehövligt efter att vi haft regn och låga temperaturer sista veckan.

Och när det är sol, då vill jag sola. Känna värmen mot huden och njuta. Vissa får mer färg av solen, andra mindre. Jag tillhör dom senare då jag har väldigt ljus hy.

Fast lite färg fastnar. Det i sin tur innebär problemet att få ränder där huden varit täckt. Bikinibanden, linnet och liknande.

Av den anledningen kan det kännas lockande att sola med minimalt med kläder på. Helst naken, det hade varit häftigt! Men i alla fall topless.

Jag brukar försöka dra ner banden på bikinitoppen. När jag sitter på balkongen så brukar jag blotta lite mer, men vågar inte riktigt sola topless.

Känns inte heller bekvämt att gå till en nudiststrand, även om det ska finnas en sån strand inte så långt bort.

Känns liksom privat att vara naken. Vet ju aldrig vem som är där liksom. Vill ju inte heller att fel personer ska få reda på att jag solar naken.

SMHI meddelar att det ska vara solsken hela dagen, även om inte temperaturen är speciellt hög. Men lite sol ska jag hinna fånga :)

4 kommentarer:

 1. Då kommer jag och serverar dig en skalad apelsin medans du ligger där halvnaken då :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan vara gott, även nypressad juice är gott.

   Radera
 2. Skulle vilja se dig naken på en avskiljd strand där vi skulle sola våra kroppar. Där skulle vi knulla varandra hela natten lång med min gubb kuk och din unga fitta. Smisk skulle du få rumpan också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så om jag finner intresse i din gubbkuk, så är jag stygg och förtjänar smisk. Så du tänker? ;)

   Radera