torsdag 17 augusti 2017

Uppblåsbara dildon

Jag och tränade idag och duschade av mig när jag kom hem. Efter det så smorde jag in mig lite. Det var då den där kåtheten gjorde sig påmind. Var ju skönt att duscha av sig, skönt att smörja in sig, men blev ju inte mindre skönare när min hand letade sig upp längst låret och gjorde circulära rörelser närmare närmare... ja ni vet vad :)

Det var då jag kom att tänka på min kompis - den uppblåsbara dildon. Jag blev så sugen, men visste samtidigt att det är ingen leksak att prova på innan jag är ordentligt uppvärmd.

Eftersom jag redan var naken var det inte så mycket mer att göra än att luta sig tillbaka och låta båda min händer utforska. Lagomt halt av salvan kunde jag forma händerna över mina bröst.

Ena handen gled ner över magen.

Jag hade råkat missa en fläck just på insidan av låret så min hand var snabbt där och ordnade det. Råkade nudda vid mina blygläppar. Bet mig lätt i läppen.

Efter att ha utforskade min egen kropp, pullat mig med ett finger, två fingrar. Tagit en liten pause och smakat på mina safter från fingrarna.

Så kände jag efter lite extra med mina fingrar - skulle den stora dildon verkligen passa. Eller behöver jag mer uppvärmning?

Passande nog så låg tuben glidmedel kvar tillsammans med dildon sedan förra gången. Så jag gav dildon lite hjälp genom att smörja in den och det som blev kvar smorde jag in min fitta med.

Till en början gick det inte så bra faktiskt. Alldelens för trång.

Fast när första cm hade glidit in... så gick till slut 2-3 cm in... och det var som att fittan anpassade sig efter dildon och efter ett tag kunde jag glida ner över den så den bottnade i min fitta.

Uppfylld? JA!

Jag red dildon och smekte klitoris. Blev totalt 2 stycken pump innan jag kom i en väldigt skön orgasm.


7 kommentarer:

 1. Man märker vart det här är på, messa "storkuken" eller mig, du behöver dong.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I så fall får ni bevisa först att ni är så stora :P Skicka bild

   Radera
  2. Den är 19...

   Radera
 2. Härligt!
  Säg till om du vill ha hjälp någon gång :-)

  SvaraRadera
 3. Det är ovanligt att en kvinna vill ha dickpics. Hur ofta är det någon som skickar till dig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får då och då. Men gillar främst när bloggen eller bild på mig är i bakgrunden. Det tycker jag känns spännande och blir mer personligt.

   Radera
  2. Gillar du endast stora k*kar?

   Radera