tisdag 10 oktober 2017

Avsugning enligt överenskommelse

Jag kan tända ibland på lite undergivenhet... vi kanske kommit överens om att jag ska ge dig en skön avsugning - så båda vet vad som väntar. Du sitter avvaktande med kläderna på.

Jag kommer fram till dig och sätter mig på knä... tittar upp på dig och försäkrar mig om att du är redo - innan jag börjar knäppa upp dina jeans. Smeker utan på kalsongerna och för sen in handen under för att lirka fram din kuk.

Anledningen till att jag går ganska snabbt framåt är för att jag gillar när kuken växer. Känns det i min hand och se det - kan bli lite chockande att den helt plötsligt går från att vara normal och lagom till att nästan se för stor ut.

Sen så klarar jag oftast inte av att ta en hel kuk i munnen heller. Så jag väger kuken lite i min hand som börjat växa, då är det dags att dra tillbaka förhuden och jag slickar på toppen. Växer.... så då är det dags att ta den i munnen.

Brukar ta den så djupt jag kan då... vänta på att den ska växa och fylla min mun helt och hållet till den inte ryms mer.

Håller kuken med ena handen... runkar lite och tittar på kuken som är så hård nu. Våt efter att ha varit i min mun.

Tar och runkar vid roten så och återgår till att suga kuken. Tar toppen i munnen och då och då provar jag att ta så mycket jag kan i munnen. Du verkar gilla det och jag blir kåt av att höra dig gilla min behandling.

Du ser ner på mig där jag sittar på knä mellan dina ben och ger dig en skön behandling. På mig har jag ett par stringtrosor och du ser ner över min putande rumpa som rör sig i och med att jag glider upp och ner längs din kuk. Ser hur mina skinkor delar rumpan och där trostyger försvinner in mellan.

Varmt i min mun, kladdigt och halt av din försats.

För in min fria hand under trosorna och börjar smeka mig själv. Stönar av hur skönt och samtidigt upphetsande det är. Är lika halt och kladdigt i mina trosor.

Du ser ner på mig och hör hur det klaffsar från min fitta. Det är skönt, men svårt att stöna med kuken i munnen. Smeker mig och pullar mig snabbare...

När du känner dig redo kan jag luta mig tillbaka - så får du runka själv, studera mig och sprutar på mig. Precis som vi kommer överens i förväg...

4 kommentarer:

 1. Precis så, ska jag höra av mig i veckan?

  SvaraRadera
 2. Wow vilken beskrivning ... exakt det skulle du kunna få göra när du vill ;-)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset, vidarebefordrade texten till frun och vi får se hur det går!

  /G

  SvaraRadera