tisdag 24 oktober 2017

En hjälpande hand


Det är härligt att ha en hjälpande hand när man onanerar. 

Gillar att smeka mig själv över klitoris och samtidigt så får min våta öppning nån annan form av behandling. Då är det inte långt till orgasm.

12 kommentarer:

 1. Det ser härligt ut. Att k Ulla tjejer med handen gillar jag att göra. Även att pilla upp dem i brygga. Har lärt känna en mormon tjej. Det bor två stycken i lägenheten ovanför. De ska alltid gå två och två. Även när de inte missionerar. Jag tänkte genast på om de gillar missionären mycket he he. Den ena tjej en blev sjuk då ringde hon på hos mig. Eftersom hon inte riktigt har koll på hur sjukvården fungerade. Hennes kompis har magsjukan och jag tyckte att hon kunde få bo i mitt gästrummet så länge. Hon är en ganska pryd tjej med en massa biblar. En morgon gick jag in i duschen där jag brukar onanera mina 22 cm kuk. Hon råkade gå in i badrummet av misstag. Jag stod och runkade hennes ögon var som tefatsögon. Jag tog henne i handen och klädde av henne. Frågade på engelska om hon hade sett en naken man någon gång. Nej svarade hon vi skall vara oskulder när vi gifter oss. När vi var nakna så började jag med att smeka hennes kropp. Samtidigt som vi duschade. Jag förde hennes hand mot min kuk. Hon såg skrämd på den. Is it a snake? Sa hon till mig. Yeah it is. Efter en stund i duschen frågade jag henne om jag kunde få knulla henne vilket jag fick. Den 22 åriga tjejen har flyttat in hos mig och väninnan har åkt hem till England. Eftersom hon tyckte att det var syndigt det vi gjorde.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande berättelse. Alltid spännande med oförväntade möten.

   Radera
 2. Det ser mycket härligt ut.
  Var hon trång din duschsynderska och fick du komma i henne?
  Härligt Josefin, fick du kuk i dig senare efter att hans hand var ur tagen?

  SvaraRadera
 3. Jag fick komma i en henne. Jag sprutade hennes fitta full med sperma. Jag har slickat henne i morse för första gången. Hon gillade det mycket. Jag passade på att raka fittan på henne också när vi ändå höll på att upptäcka varandras kroppar. Gillade att vara hårlös där nere.

  SvaraRadera
 4. Härligt :-)
  Det är trevligare att komma utan en kondom runt sig och dessutom så mycket skönare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just när man har sex är det inte så stor skillnad för tjejen med kondom, men suga, runka, känna... då är det trevligare utan kondomen.

   Radera
 5. Ville se mer av hans kuk inte fingrarna! ;)

  SvaraRadera
 6. Hon får väl göra en snoppspwcial som sin pojkvän så de kvinnliga läsarna blir nöjda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde det var mig ni ville se. Fast visst är det ganska nice att få se när jag håller på att få kuk eller att han redan är inne i mig och fyller min fitta.

   Radera
  2. Jag föredrar nog dig på denna blogg.

   Radera
 7. En snoppspwcial om sin pojkvän ska det stå.

  SvaraRadera