lördag 28 oktober 2017

Onani på morgonen

Skönt med lite sovmorgon och som lite extra krydda hade jag drömt nåt snuskigt under natten. Var som att jag var på nån hemlig klubb, lite som en swingerklubb. Inte för att jag tror att jag hade känt mig så värst bekväm bland en massa andra människor. Var inte något sex, utan killarna blev avrunkade av tjejerna till som kom en efter en. Jag tittade på tillika deltog jag nog - ni vet hur drömmar kan vara.

Berättade för killen att jag drömt något snuskigt och lite halvt somnade jag om medan han hade börjat inspektera min kropp och hans hand slutligen letade sig ner till min mus. Skönt...

Det blev en skönt stund där han smekte mig och jag hjälte även till en del. Han berättade lite försiktigt om hur vi träffade en annan kille. Hur jag skulle få ha trekant med dom.

Blev inte sämre när jag kunde höra hur hans fingrar riktigt plaskade runt i min fitta, samtidigt som jag i tankarna lät dom två killarna dela på mig. Var jätteskönt.

När det hela var över och killen gått och duschade låg jag kvar. En plaskvåt fitta som var väldigt hal, så jag kunde inte låta bli att pilla lite. Slutade med att jag onanerade med de trosor jag hade tagit fram för att ha under dagen. Pullade mig med dom och kunde ganska snabbt komma en gång till.

Så ni ser - jag jobbar med trosorna även på lördagar. Ett hårt jobb, men nån måste ju göra det ;)

3 kommentarer:

 1. Härligt :-)
  Fick han krypa ner till dig efter duschen och sticka in den i din våta grotta? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej efter duschen är man ju ren - vill ju inte bli snuskig igen ;)

   Radera
 2. Det är härligt och vara lite snuskig, det är väl vitsen om man har pojkvän eller flickvän :-)
  Det var nog så att först hade ni sex/samlag och sedan duschade han efteråt? Erkänn nu :-)

  SvaraRadera