onsdag 1 november 2017

Halloweenutklädnad


Alla helgons afton eller halloween som det så fint heter på utlänska närmar sig. Även om det varje år är långa diskussioner vilken dag som egentligen är vilken och när. Hur som helst - då ska man klä ut sig eller spöka ut sig är det tänkt

Alla tjejer måste vara läskiga eller sexiga. Inga undantag ;) Måste vara ganska läckert för er killar? Många sexiga sjuksystrar i kortkort.

Killar däremot kan klä sig lite olika. Undrar egentligen vilken utklädnad jag gillar bäst och skulle vilja ha en privat träff med sent ikväll?

Polisen kanske?

I och med att jag kanske druckit lite och gjort nånting dumt - så kanske jag måste bli "omhändertagen"? För mitt eget bästa liksom...

En polis som är auktoritär och har både handbojor och batong. Jag vill ju vara duktig och lyder det han vill att jag ska göra för honom. Han visiterar mig, ber mig ställa mig med händerna mot väggen och känner längs min kropp.

Med batongen särar han på mina ben så jag står bredbent och låter batongen trycka mot mitt skrev bakifrån.

Då är det kanske dags för handbojorna? Verkar vara så att han hittat något han vill undersöka närmare som jag har gömt under mina trosor.

3 kommentarer:

 1. Eftersom min mamma var polis så har hon kvar en gammal batong,man kanske får använda den på dig också? :-)
  Handbojor har hon haft med sig också och tjänstevapnet med sig hem någon gång vill jag minnas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om dom tre sakerna är nog handbojorna mest sexuellt laddad. Har du en egen batong att locka med också?

   Radera
 2. Kom ner får du se :-)

  SvaraRadera