onsdag 7 mars 2018

Att bli upptäckt

Läser jag på nätet så är det många som blivit påkomna vid sex. Vilket får anses som något pinsamt.

Många yngre passar på att ha sex när resten av familjen är borta, eller så har man sex på någon mer oskyddad plats än i sovrummet bakom stängda dörrar.

Här är en bekännelse jag hittade. Verkar ha utspelat sig på en fest och då lusten tog vid så uppstod en pinsam situation.
Smög undan på en fest, kollade lite rum, mörkt i badrummet, inga där.Tände en lite lampa.. låste om oss, älskade och njöt länge, på toastolen, mot tvättställ, ståendes, avslutade på golvet....
Kände att det var något som var fel....
Bakom glaset i bastun såg vi flera par ansikten som flinande glodde på oss...
Många vill sjunka genom jorden vid dessa tillfällen. Fast det finns någon känslomässig laddning utöver den pinsamma känslan tycker jag. Den som råkade se på får liksom ett övertag.

Pinsamheten som infinner sig är inte bara att någon råkade se lite mer än det var tänkt att dom skulle se. Utan frågar som hur mycket såg dom? vad tänkte dom om det vi gjorde? finns.

Det finns ju även dom som älskar att ha sex inför publik. Både en frivillig som en ofrivillig publik. Många gillar spänningen i att ha sex och kanske bli upptäckta.

Även om jag kan känna en viss pirrig känsla när jag fantiserar om det - så är det inget jag tyckt om att göra. Jag har haft sex utomhus, men tyckte det var svårt att koncentrera sig och njuta. Så det var inte riktigt min grej.
4 kommentarer:

 1. Tänk om man skulle komma på dig att onanera på skolans toalett. Att du hade glömt låsa. Min kuk skulle hängas ut ur byxan och jag sedan skulle jag knalla dig hårt mot väggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle vara slarvigt av mig och väldigt pinsamt. Så du hade låst dörren efter dig och tagit fördel av situationen?

   Radera
 2. Absolut hade jag gjort det. Om jag hade suttit på toa och onanerat och glömt låsa. Hade du tagit chansen till påsättning? Av en okänd man?

  SvaraRadera
 3. Älskar att ha sex utomhus. Spännande och upphetsande och vackert porrigt

  SvaraRadera