onsdag 6 juni 2018

Första gången - avsugning

Att ge killen en avsugning brukar uppskattas. Oftast slutar det inte med en avsugning, utan det ena leder till det andra. Men ibland lägger jag extra energi på att ge just en bra avsugning.

Även om det brukar uppskattas så kan jag inte säga att jag är något proffs. Lite erfarenhet har jag och jag tänkte fortsätta  på temat "första gången".

Jag var tillsammans med en kille och vi var 14 år båda två. Då hade jag inte varit sexuellt aktiv, förutom i sängen hemma på egen hand.

Mellan oss var det mest hålla hand och nån försiktig puss, men en dag så blev det att vi gick steget längre. Upptäckte nämligen att han hade stånd även om han gjorde sitt bästa för att dölja det. Vi båda var nog nyfikna och när han dragit ner byxorna fick jag hålla en kuk i handen för första gången.

Vill minnas att jag, förutom tyckte att det var väldigt pirrigt, tyckte jag att det var en anorlunda känsla att hålla handen runt hans kuk. Hård och lite overklig på något sätt då det inte påminner om något annat. Tror det är svårt att föreställa sig innan man känt på riktigt.

Jag ville prova att suga honom. Samtidigt kommer jag ihåg att fick instruera mig att dra tillbaka förhuden, vilket också var något nytt. Lätt förvånad så provade jag försiktigt att slicka på den där glansiga toppen som hade uppenbarat sig för mig.

Första gången så slickade jag på hans kuk och provade även att ta den i munnen. Den gången blev dock ganska kort då vi blev avbrutna och fick lov att avsluta.

Hans kuk skulle jag säga var normalstor. Till skillnad från min nästa kille.

Han var ganska osäker när det kommer till sex. Så här i efterhand kan jag tycka lite synd om honom - för han var allt annat är normalstor. När han blev hård så var den som mitt lillfinger lång. Kan tillägga att jag har små händer.

Han var första jag sög till utlösning. Eller han runkade alldelens i slutet och sprutade över sin mage.

8 kommentarer:

 1. Gillar du deepthroat??
  Klarar du hela din killes??
  Hur mkt kvar på stora killen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tre snabba frågor ger tre snabba svar.
   Spännande.
   Nästan, saknas 1 cm typ.
   Långt ifrån då den är längre och grövre.

   Radera
 2. Kan du lägga upp en bild när du gör deepthrout?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lägger upp smakprov då och då. Vill man ha mer bilder så finns det gott om bildserier med 100-tals härliga bilder.

   Radera
 3. Får killarna som du suger av alltid spruta i din mun? Sväljer du sperman sen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte gjort det med alla... och det är inte varje gång med killen heller. Vissa gånger känner jag inte riktigt för det. Är ju som lite kladdigt och man ska vara på rätt humör för att ta det i munnen och dessutom svälja.

   Radera
 4. Tycker du verkar vara en drömtjej som låter killen spruta på dig emellanåt. Annars kan ju sånt framstå som förnedrande och sexistiskt ju. Trots att det egentligen inte är det!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite förnedrande och sexistiskt... gillar jag ;) Om det är på rätt sätt.

   Radera