torsdag 14 juni 2018

Första gången - Mörk tjej på Par i Hjärter

Jag fortsätter på temat första gången och den här gången är det ett mail från en läsare.

Hej Josefin
Jag vill berätta om en av mina första gånger. Nämligen första gången jag var med en svart tjej. 
Jag och min fru besökte parklubben Par i Hjärter i Solna. Det var inte vårat första besök där. Utan vi hade varit där vid några tillfällen tidigare.
För att komma till saken. Jag har haft förmånen att ha sex med många vackra kvinnor fast aldrig fått tillfälle att ha sex med en svart tjej. Hade länge fantiserat om det och jag tror att mycket grundar sig i en porrtidning jag såg som grabb. På ett av uppslagen var det en utviksbrud; härligt mörk hy och jag kommer ihåg hur jag fastnade vid hennes särade slida. Kontrasten mellan den mörka huden och den rosa öppningen. Helt makalöst.
Den här kvällen i Solna så var det ett mörkt par där. Vi stannade upp och tittade på när dom hånglade vill jag minnas. Ett annat par hade sex vid sidan om dom. Jag tog mig mod till och vi gick fram till det mörka paret och bjöd in oss själva.
Det ville visa sig att tjejen var väldigt villig. Så jag började smeka henne samtidigt som hennes kille började smeka min fru.
Ganska snabbt upptäckte jag att hennes kille nog hade lite problem att få upp den och han nöjde sig med att smeka min fru. Samtidigt som den mörka skönheten bad mig att knulla henne.
Det blev bakifrån och det var verkligen pirrigt att ha hennes inbjudande och fylliga rumpa framför mig. Tyvärr var det lite mörkt så jag fick aldrig chansen att uppleva den där rosa öppningen som finns kvar sedan länge tillbaka.
Hennes rumpa var fyllig. Inte stor utan den var fast och "bullig" på något sätt. Även hennes slida var något utöver det vanliga och jag fick göra uppehåll gång på gång för att inte komma. Fast och bullig på något sätt.
Det var första gången för mig med en mörk tjej. Har önskat att det blir fler gånger och att upplevelsen blir lika angenämn. Förhoppningsvis lite ljusare så att jag kanske får uppleva kontrasten mellan den mörka huden och den rosa slidöppningen.

2 kommentarer:

  1. Mycket härligt. Alltid varit svag för mörka tjejer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mmm många mörka tjejer är så vackra.

      Radera