lördag 23 juni 2018

Magic Wand

Fick tips av en läsare som köpte bilder av mig om att skaffa mig en så kallad Magic Wand. En sexleksak som tillskillnad från en dildo inte använda på insidan, utan bara är till för att ge sköna vibrationer på utsidan.

Sett en sån användas i porrfilm nån gång. Verkar skönt och det utlovas sköna orgasmer. Han rekommenderad mig även att skaffa en som inte går på batteri då dom är ännu kraftigare.

Låter ju helt klart lockande och spännande.Har läst tidigare om en tjej som fick uppleva fontänorgasm när hon provade på en sån här leksak första gången. Hon ångrade inte en sekund att hon provade på det, utan snarare ångrar att hon inte provat på det tidigare.

Så vad tror ni? Är det något för mig?

Om nån vill sponsra mig med en slant så får ni gärna göra det. Maila i så fall på finajosefin@hotmail.com

10 kommentarer:

 1. Hoppas du får några sköna stunder med den precis som hon du berättade om. Är man och har nyligen sent omsider upptäckt vilken enorm njutning våra anal kan ge. En sexleksak som stimulerar prostatan och du ylar som en varg ju!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande! Gör du det tillsammans med nån partner eller på egen hand? Själv har jag provat med buttplug bland annat.

   Radera
 2. Både och. Om jag onanerar så är det i princip alltid ett finger i rumpan eller nån leksak. Sen ofta jag ber min flickvän om det. Skiter i om vissa tycker det är bögigt osv. Det är himmelskt skönt ju och nåt alla killar/ män borde prova åtminstone en gång iaf.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog ganska många killar som i alla fall provat på det. Så det är en rekommendation från dig att låta flickvännen hjälpa till?

   Radera
  2. Ja exakt. Bara ligga och ta emot ju. Kan vara lite svårt att komma åt på egen hand.

   Radera
 3. Hur sponsrar jag dig? Får jag se nån bild sen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan betala mig en liten summa via mitt bankgiro eller helt enkelt köpa bilder eller trosor av mig. Hör av dig så får du uppgifterna för att betala.

   Radera
  2. Just det! Självklart så ska jag fixa nån bild till dom som sponsrar mig.

   Radera
 4. Om du blir sponsrad kanske du lägger upp en bild när du använder den då?

  SvaraRadera
 5. Du kan köra med en elvisp annars mot klitorisen, i väntan på sexleksaken.
  Eller din specialare, morot med kondom på.

  SvaraRadera