söndag 15 juli 2018

Första gången - BDSM upplevelse

Fick ett långt mail från en läsare där han berättar om sin första riktiga BDSM-upplevelse. Spännande och detaljerad läsning.

Vet ju att du är lite undergiven och tänkte berätta om min första riktiga bdsm-upplevelse. 

Hade så gärna illustrerat med en bild men dom avslöjar alldeles för mycket om vem personen är. Bilder togs det i alla fall och dom är så trevliga att ha kvar! 


Vi hade pratat ganska mycket via chatt och sms. Vi viste nog ganska precis vad vi sökte också. Även om jag bara hade provat bondage och lite hårdare tag mest på skoj med tidigare flickvänner. 

Ögonbindel. Rep. Lite lätt smisk med handflata. Några tuffare avsugningar. 

Vi kan kalla henne Sara, var inte heller direkt erfaren, men hade samlat på sig en fin uppsättning av alla tänkbara redskap för det hon ville ha. 

Så när vi väl sågs så var händelseförloppet mer eller mindre självskrivet. Jag hämtade upp henne på tågstationen och redan i bilen visade hon upp att hon var redo. Utöver en kort kjol, en stickad tröja och stövlar så kunde jag ana ett par små bröstvårtsklämmor genom tyget när hon satte sig och drog åt tröjan lite. Jag visste även att det skulle finnas en mjuk analplugg införd. Vi hade nämligen bestämt i förväg att hon skulle gå in på tåg-toan innan hon kom fram och förbereda sig. 

Ingenting skedde i bilen men det var svårt att slita blicken från henne och att säga att jag var hård vore en underdrift. Vi sa inte så mycket den korta vägen hem men jag frågade om hon hade packat med allt vi bestämt. Svaret var ett blygt ja. Och jag förstod nu också att det här skulle bli av på riktigt. Att jag fick utlopp för min dominanta sida och hon för sin undergivna. Att vi skulle få njuta på vart ett helt olika sätt, men ändå av varandra. 

Hemma så sa jag att jag ville se henne. Jag hade fått se bilder med dålig mobilkamera men nu fick hon äntligen göra sig själv rättvisa. En tunn kropp med små, runda bröst, nu prydda med klämmor över bröstvårtorna. Små klämmor i metall med skruvar för rätt hårdhet. Fina solbrända ben och en liten ljusare rumpa. Hon var rakad och och när hon vände sig om syntes tydligt toppen av den svarta pluggen. 

Jag öppnade hennes väska och plockade upp det hon tagit med sig. Hela tiden stod hon mot väggen bredvid mig och såg lite blyg och skamsen ut. Förmodligen delade hon min känsla av att det här var våra hemliga innersta fantasier som läckte ut. 

Jag fyllde på hennes medförda tillbehör med en benstång, rep och handfängsel. De låg nu bredvid en ögonbindel, ett stryphalsband i läder, en piska i samma material, ett fransigt rep, ett ridspö och två stavar. En mindre och en i ungefär samma storlek som min kuk. 

Mot min ena vägg i sovrummet kunde jag nu enkelt sätta fast henne för den första fasen i vårt utforskande. Vi hade kommit fram till tre väldigt tydliga sådana faser. Första var smärta, andra sex och tredje omhändertagande. 

Stryphalsbandet och ögonbindel kom först på. Därefter fängslade jag henne med händerna på magen fästa i ett rep runt hennes mage. Benen fäste jag med remmar till stången som effektivt särade på hennes ben. Tyvärr medförde det att pluggen var tvungen att tas ur. Den var helt enkelt för liten för att sitta kvar i den ställningen. Men den hade gjort sitt. 

Utöver en skinande våt fitta syntes nu också ett mjukt och glidmedels-halt stjärthål. Avslutningsvis fäste jag ett rep från öglorna i hennes halsband mot en krok i väggen. Halsbandet drogs åt varje gång hon lutade sig bakåt men släppte så fort hon sträckte på sig och böjde sig lätt framåt mot väggen. 

Med Sara ordentligt fängslad mot väggen och helt utlämnad så gick vi igenom piskorna grundligt. Jag började med det fransiga repet. Vi hade bestämt ett ord för att avbryta men jag var ganska feg till en början. Jag viskade till henne att om hon ville att vi skulle ta det lugnt så behövde hon bara säga att det gjorde för ont. Inget konstigare än så. Hon nickade men sa inget. Första rappet tog just över hennes rumpa. Hon ryckte till men sa inte ett pip. 

Jag smekte en lätt hand över rumpan och möttes med en putande stjärt. Nytt rapp. Lite hårdare denna gång och stönet av njutning gick inte att misstolka. Fyra, fem gånger senare kändes tydligt hur huden reste sig där repet träffat. Men fortfarande inte ett pip av smärta. 

Som en paus njöt jag av Saras kropp. Släppte på klämmorna och sög på hennes bröst. Kände med fingrarna både över hennes plaskvåta fitta och anal. 

Sen ökade jag intensiteten. Det var som att vi kom över en tröskel och vi nog verkligen förstod vad vi njöt av. Fas ett gick över i det den verkligen skulle handla om. Ren njutning av att få, och ge, smärta. 

Repet byttes mot piskan i läder. Sara fick nu räkna högt för varje rapp. Från ett till tio. Jag började över hennes vader. Något hon inte hade räknat med. Hon ryckte till hårt och halsbandet drogs åt. Första riktiga skriket undslapp henne men också ett kvävt ”ett, tack!”

Jag fortsatte över låren, rumpan, ryggen. 
”Åtta, tack!”
Inga fler skrik. Så nio och tio blev utmaningen. 

Jag drog ut stången ytterligare. Och kortade repet till halsbandet. 

Sara stod nu vitt särad med halsbandet ordentligt åtdraget. Jag berättade att hon skulle få en snabb avslutning och snart få andas och få en belöning. En kort nick och sen bet hon ihop munnen. 
Jag klev bakåt och rappade henne snabbt mellan skinkorna, rakt över blygdläpparna. Hon ryckte till igen, men inte ett pip. Jag tror hon var mycket väl medveten om vad som skulle komma. 

Ett tunt”nio” hördes. Men inget tack. Jag lät det bero och svingade piskan en tionde gång. Samma ställe. Och nu kom det. Ett ”tio” i ett högt skrik och därefter flera tunga andhämtningar. Jag lossade repet lite och hon upprepade ”tio, tack så hemskt mycket” om och om igen. 

Vi hade mer kvar av första fasen men belöningen togs emot med glädje. Jag satte mig på huk och började slicka henne samtidigt som den mindre staven tog pluggens plats. Vi njöt så en bra stund men hela tiden visste vi bägge vad vi hade kvar. Njutning med sex skulle komma betydligt senare. Ridpiska och en rödrandig fin, tunn, kropp skulle komma först! 

4 kommentarer:

 1. Låter fantastiskt! Sånt här man bara drömmer om. Att ha en ung och vacker flicka att göra vad än man önskar med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rättar dig. Göra vad än hon önskar. Det är grundbulten. :=)

   Radera
  2. Samspelet är viktigt, men jag gillar också tanken av att gå in i rollen som helt undergiven och att någon gör "precis som han vill" med mig. Känns väldigt pirrigt och utlämnande och därför blir det väldigt upphetsande.

   Radera
  3. Då är det hennes önskan. :=) Bara det är väl överenskommet så. Och yes - det är underbart hett!! /Clay

   Radera