torsdag 5 juli 2018

Inspiration shopping

Börjar vara dags att köpa nya kläder. Dels för att sommaren är här och då är det skönt att kunna vara lite finklädd, men efter sommaren är det även dags för mig att börja jobba på riktigt. Då behöver man nog en garderob och stil som passar.

Hittade en artikel om outfits och basplagg som man måste ha i sin garderob. Så vi tar en titt där.


Jeans? Det här är nog den stil som jag mest identifierar mig med. Jeans och nån enklare topp av något slag. Så klär jag mig ofta och har gjort ett bra tag. Känns bekvämt.Pennkjol är ett klassiskt plagg. Kjol med stil och kanske något jag skulle kunna satsa på? Lite som skolflickekjolen, fast lite finare och mer sofistikerat och uppklätt. Skulle det kunna vara något för mig, med någon snygg topp som även den ger ett lite mer uppklätt intryck.Snygga skor bär upp en snygg outfit. I artikeln skriver som om nudefärjade pumps. Jag skulle nog välja i någon annan färg. Tycker om färg :)En svart kavaj är aldrig fel. Det är på sitt sätt ett basplagg - det kan jag hålla med om. Dels är det uppklätt och snyggt och dels fungerar det som jacka ifall det är svalt ute.En vit blus är läckert. Lyxigt och läckert, samtidigt som den kan vara lite lätt genomskinlig och då även vara sexig. Visa lite, men lämna lite åt fantasin på samma gång.Ett annat klassiskt basplagg i garderoben är ju den lilla svarta klänningen. Jag har nån liknande klänning, men inte alls lika urringad. Är ju inte den som klär mig för utmanande och visar för mycket ut. Lagomt är mitt måtto.

En snygg svart klänning till sommaren är nog ett måste.

7 kommentarer:

 1. Snyggt med välklätt men ändå sexigt. Exempelvis en enfärgad kjol och en lätt genomskinlig blus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan vara fint. Lite nåt sånt jag tänker.. uppklätt och välklätt, men ändå inte för fint så att vågar ha på mig det på vardagar och inte bara till fest.

   Radera
 2. Vad tycker du om porr? Är den kvinnoförnedrande? Och vad tycker du om att få sperman i fittan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. En del porr kan vara det, men inte all. Jag gillar ju spelet undergiven/dominant och det tycker jag kan passa bra i porrfilm.

   Radera
 3. Okej. Vad tycker du om att få sperman i fittan då??

  SvaraRadera
 4. Den lilla svarta och utan trosor så klart. Bara att lyfta när man är sugen på lite kuk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter lockande, men skulle nog inte våga vara utan med en så kort klänning. Känns för pirrigt och pinsamt ifall nån skulle se.

   Radera