tisdag 31 juli 2018

Klädsel

Nu är det bara några dagar till så ska jag börja jobba "på riktigt".

Fått provanställning på ett företag och det ska bli spännande, samtidigt som det är mycket nytt och annorlunda från att plugga. Inga tentor att oroa sig över, men säkerligen mycket annat nytt som man måste lära sig.

Det som jag oroat mig lite över är klädsel. Jag gillar ju vissa klädstilar. Ganska enkelt och jag gillar ju lite gulligare kläder och detaljer. Vet inte riktigt om det passar.

Jag har i alla fall köpt lite nya plagg under sommaren som jag hoppas ska vara mer passande. Lite mer business och vuxnare.

Det ska hur som helst bli spännande att se vad som fastnat under studietiden och få känna på hur det är i det verkliga arbetslivet.

MEN... och ett stort men... sommaren är inte slut ännu. Ser ut att bli en toppendag igen. Termometern i skuggan visar 27 grader och det är varmt och svettigt. Så blir nog en lättklädd dag igen.

8 kommentarer:

 1. Låter spännande med nytt jobb...är det så att du har mkt kjol...så va troslös...så upphetsande...sitta på möten med massa manliga kollegor...och tänka att de skulle bara veta att jag naken under....pirrar i fittan bara jag tänker på det//Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även om jag bloggar om sex så är jag inte den som klär mig utmanande i vardagen. Snarare tvärs om. Alltid varit ganska pryd av mig.

   Radera
 2. Har beställt bilder av dig förut och lär nog beställa flera. Det bästa är att min flickvän inte blir det minsta svartsjuk eller tar illa upp. Jag får se på hur mycket naket jag vill ju. Det gör mig exktra kåt ju och det får ju hon nytta av ju i längden!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att höra. Spännande att veta att du tittat på mig och hon "visste om det". Hopppas det gett extra krydda till er.

   Radera
  2. Japp. Får även kolla på porr ju om jag vill

   Radera
 3. Lycka till på det nya jobbet, fina josefin.
  Varmt och svettigt här i Stockholm, även idag onsdag 1/8.
  Du får nog gå lättklädd ett tag till där uppe i Luleå, du kan ju ha blus och kjol på ditt nya jobb.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blus är ju snyggt och mer uppklätt. Kjol passar ju om det är varmt. Fast känns till lika lite avklätt. Beror i och för sig på kjolens längd.

   Radera
 4. Du som ofta visar dig naken. Sover du och badar du naken också??

  SvaraRadera