fredag 31 juli 2020

Fredagssex

Då har jag träffat min flirt på en liten lunchdejt och jag får nog ge dejten fullt godkänt. Men jag kan börja från början.

Det var pirrigt före. Förberedde mig med en dusch där jag rakade mig under armarna och benen. 

Valet av kläder föll på en sommarklänning i lite varmare toner. Påklätt, men ändå sexig och det var svalt och passade dagen kände jag.

Jag la lite extra tid på sminket också. Dagen till ära liksom :) Ska man på dejt så får man bjuda till lite extra.

Träffade honom på stan och han stod och väntade på mig där vi kommit överens. Kändes pirrigt att gå fram. 

Han var snygg som jag kom ihåg honom. Man ser att han tänker mycket på sitt yttre. Håret ligger helt rätt och matchande kläder och så vidare.

Sen är han väldigt artig och känns lite "överklass" på nåt sätt. Han gav mig fina komplimanger snabbt och fick mig att känna mig speciell.

Vi gick och småpratade och var även in på nån affär. Sen gick vi och åt lunch tillsammans. Känslan som jag fantiserat om infann sig. 

Det där pirret med en ny kille. Bubblet i magen av vad som ska hända härnäst och vad jag ska säga till honom för att få honom att uppskatta mitt sällskap. Ska jag se om jag kan ta det hela vidare eller ska jag avvakta?

När vi åt lunch fick jag idéen av att ta med honom till en affär och titta på underkläder. Men istället fick jag veta att han bodde i närheten så vi kom överens om att vi skulle gå till honom.

Jag försökte att vara flirtig och liksom ta upp saker som är lite mer pirrigt än vardagliga ämnen. Det var ju trots allt inte mitt mål att diskutera dagens politiska läge eller prata om vad som är aktuellt på bio. 

Fast det var ganska svårt. Här på bloggen kan jag ju gå rakt på sak, men på en sån här dejt går det ju inte. Eller går och går - det skulle ta bort lite av pirret och känslan som jag sökte.

En sak som jag tyckte gav resultat. Var när jag berättade att jag uppskattat hans komplimanger och när vi pratade om det så blev det att jag utmanande han att våga ge nån mer vågad komplimang. Först var det svårt, men när han väl kommenterade att han gillade min ögon och mina bröst. Så var det lite av att isen bröts.

Jag upplevde att han vågade titta mer på mig och jag gillade hur hans blick utforskade mig.

När vi var hemma hos honom så tänkte jag att det är nu eller aldrig som gäller. Så jag gick på toaletten och tog av mig trosorna. Det var pirrigt innan, men känslan blev som ombytt när jag klev ut från toaletten och kände luften under klänningen.

Även om klänningen inte var så kort så hoppades jag att han skulle få se. Jag blev kåt av tanken att han skulle få en skymt upp under klänningen.

Stod nära honom och tänkte att det bara är klänningens tunna tyg mellan min nakna fitta och att han skulle kunna röra vid mig. 

Kunde jag känna jag doften av mig själv? Kanske han kände doften av min kåthet?

Tillslut kom det av sig själv och jag kom nära honom och vi möttes i en kyss. Vi fortsatte att kyssas och jag kunde känna hur han hade blivit hård och hur hans kuk tryckte mot min mage.

Då förde jag ner hans hand under min klänning och jag hade svårt att inte stöna av hans beröring.

Vi gick till sovrummet och jag låg på rygg i sängen med uppdragen klänning medan han slickade mig och smekte mig till orgasm. 

Vi båda klädde av oss och vi tittade på varandra. Han blick gjorde mig kåt och jag granskade honom. Ganska lång och smal. Han var välansad där nere och han kuk var hård och blank. Den var inte speciellt grov, men det visade sig spela mindre roll.

Vi gick nära varandra och kände på varandra. Sen gick jag ner på knä framför honom och tog honom i munnen. Påminde något om min killes kuk, även om jag tror att hans är något smalare och något längre. Fast båda blir verkligen stenhårda.

Han njöt och lät mig prova mig fram på egen hand. Därefter ville jag ha mer så jag la mig på rygg på sängen. Jag kände på min fitta med två fingrar och upptäckte att jag var mer än redo.

Det behövdes inga ord, utan han kom till mig och la sig över mig. Han styrde kuken mot min våta fitta och försiktigt så trängde han in i mig.

Han rörde sig mjukt och försiktigt och jag kände hur hans kuk gled längs väggarna på fittan - in och ut i ett långsamt tempo. Han rörde även vid mig med händerna. Midjan, låret, snuddade vid mina bröst och smekte mig i nacken.

Sen kände jag att jag ville vara på toppen så jag erbjöd mig att rida honom. Så vi bytte plats.

Jag såg ner på honom samtidigt som jag höll ett grepp om hans kuk och började sätta mig ner över honom. Jag började min ridtur och han var verkligen hård inuti mig. Kände kuken från topp till botten.

Takten på min ridtur ökade och jag tappade lite kontakten med honom en stund och "tyvärr" så blev det lite för mycket för honom och vi hann inte riktigt avbryta i tid, utan när jag klev av honom så kunde han inte hålla sig och jag kunde se hur hans kuk sprutade över hans mage och bröst korg.

Så det blev ett något oväntat och oönskat avslut på det hela. Även om det var synd så är det ingen hemlighet att jag gillade det. Var så häftigt att se ner på honom. Se hur han försökter hålla sig men tillslut kommer det bara av sig själv. Alltså killars utlösning är faschinerande.

Vi klädde i alla fall på oss och pratade en stund. Dels om vanliga saker, men även om vad som just hänt. Han verkade på nåt sätt ganska införstådd med att jag inte är ute efter nån relation och att det inte är några förpliktelser inblandat. 

Vi träffades och hängde och det ena ledde till det andra den här gången. Kändes som att vi var överens om att vi kanske ses fler gången, men att det inte betyder att det blir sex. Fast samtidigt vet jag ju vad jag vill och jag misstänker att han inte har något emot en sån avslutning heller.

9 kommentarer:

 1. Du är ju bara för skön. Sex på första träffen,fantastiskt.
  Vad sa din kille när du kom hem?
  Det finns inte tankar om en trekant hos er?
  Men det måste kännas spännande att han bor i närheten.
  Känns som ni absolut kommer få till en träff igen, eller?
  Kanske blev knulla med din kille ikväll oxå.
  Ha en skön helg
  /Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ganska försiktig och blyg, men sex på första träffen har hänt tidigare. Antar att det är kåtheten som tar över.

   Jag och killen hade sex på kvällen. Han var kåt på mig efter att ha vetat om mina äventyr tidigare under dagen.

   Radera
 2. Kul med brudar som gillar sperma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är jätteläckert. Visst finns det lägen då det inte passar så bra med ett kladdigt spermasprut. Men jag älskar att se när det går för en kille.

   Radera
  2. Älskar att spruta på tjejer.

   Radera
 3. Trevligt, det blev en dubbel omgång sex då, du var nog inte så blyg som du skriver att du är, kåtheten och lusten tog över :-)
  Kunde din pojkvän hålla sig lite längre då än den andra killen innan han fick utlösning då? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite längre klarade han. Är ett evigt problem att ni killar har svårt att hålla er. När man har det som sköntast så ska det tas en pause liksom ;)

   Radera
  2. Kan vara svårt att hålla sig om det är en sexig brud ju. Så ta det som en komplimang

   Radera
 4. Det tar ju längre att komma för en kvinna än en man, men övning ger färdighet som det heter.

  SvaraRadera