onsdag 29 juli 2020

Sexleksaker - Satisfyer

Sponsrat inlägg

Sexleksaker finns nog i de flesta hem. Fast det kanske inte är någon alla avslöjar.

Själv har jag en hel del sexleksaker gömda i min garderob. 

Den lilla vibratorn i ljusblått som var den första jag köpte. Gett mig många sköna orgasmer.

Har en rabbit-vibrator med rotterande kulor vid roten av leksaken, samt som små "kaninöronen" som vibrerar mot klitoris.

Till de lite mer annorlunda (kinky?) leksakerna så har jag en buttplug i metall med skimrande diamant på toppen.

Har även en uppblåsbar mörk dildo som kräver en del uppvärming då den är ganska stor. Sen kan man med pumpa upp den och då kan den bli väldigt stor. För mig brukar det räcka med 2-3 pumpningar innan jag känner mig helt uppfylld.

Men det lockar ju alltid att prova nya sexleksaker! Så vad är nästa steg?

En sak jag inte provat är dessa leksaker som stimulerar klitoris genom tryckvågor. Det har gått att läsa om dessa i tidningar och jag har även hört dom som pratar mer öppet om den här typen av leksak. 

Kanske är det så att det är mer tabu om det är en leksak där formen påminner om en kuk eller om leksaken används vid penetrering?

Nu har jag i alla fall beställt en Satisfyer för att få prova på själv. Ska bli spännande och hittade även till kanonpris. 

En anledning till att jag kom på idéen att jag ville ha en ny sexleksak var för att lovebuddy.se kontaktade mig och ville synas på bloggen.

Det är ingen webbutik, utan en sida med information om sexleksaker. Recensioner och rekommendationer samt hjälper till att hitta bra priser på sexleksaker. 

Så om ni är sugen att prova på någon ny sexleksak så kan det vara smart att gå in på lovebuddy.se2 kommentarer:

 1. Du kommer inte ångra dig. Den ör fantastisk. Min fru i och jag använder den nästan alltid ihop när vi älskar. Och vilka orgasmer hon får. Men även själv säger hon att den är otroligt skön att använda
  Så ett bra köp av dig.
  Ska bli kul att läsa och höra vad du tycker om den.
  Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande att höra. Jag har hört/läst liknande från flera andra.

   Radera