söndag 16 augusti 2015

Lyxig spa-kväll

Det blev en trevlig kväll igår. Efter lite tilltugg och nåt glas vin och mycket svammel och många skratt.

Sedan väntade varsin korg med diverse olika produkter. Det fanns schampo, balsam, scrub, fotvård, återfuktande och ett schema för vilkan ordning allt skulle användas.

Fint med egenordnad spa-kväll och det var mysigt att vara med tjejerna. Dofterna spred sig - mandel, jordgubb, sommaräng -  och efteråt så var jag len som en barnrumpa. Har nog aldrig känt mig så ren.

Efteråt när jag kom hem väntade en förväntansfull kille på mig i sängen. Så när jag hade klätt av mig så blev jag väl omhändertagen även i sängen :)

Ett inslag jag inte rikigt törs erkänna att jag gillade, var när han tog mig i missionären och höll fast mina armar ovanför huvudet. Samtidigt som han frågade ut mig om dom andra tjejerna som var med.

En detalj som förvånade mig lite, var att jag var den enda som inte var helrakad. Jag är alltid ansad mer eller mindre, men brukar alltid lämna kvar lite. Det hade inte dom andra gjort - lämnat kvar alltså.

En annan sak han fick mig att erkänna var att det faktiskt är riktigt sexigt med bröst. Stora som små... Väldigt vackra i lättare belysning och när kroppen är svettig i bastun, eller när löddret sköljs bort när man duschar.

Det var bland dom tankarna jag var när jag fick min orgasm igår kväll.


2 kommentarer:

  1. Härligt med fantasier då man älskar, härligt med en kvinnas handleder i ett fast grepp.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Behöver inte bara vara fantasier, ibland kan det vara trevligt i verkligheten också. Inom vissa gränser så klart.

      Radera