måndag 19 oktober 2015

Andras sexminnen - Sex i fel sovrum

Jag kommer ihåg en annorlunda händelse för något år sedan. Jag hade fått med mig ett ragg från krogen. En het kvinna i min ålder och vi tog taxin hem till mig. Jag bor själv i huset efter att jag skiljde mig. I ärlighetensnamn så hade det varit en jobbig period. Huset var skulle behöva en genomgång och en del gammalt skulle behöva städas bort. Barnen hade flyttat med sin mamma och deras rum stod i princip orörda.
Vi var båda onyktra. Hon var mer berusad än mig. Kom nära mig och tröck sin kropp och sina bröst mot mig. När hon upptäckte den stora hårda i byxorna blev hon glad och istället för en kaffebjudning så gick det snabbt över till något annat.
Hennes fylliga bröst blottades och hon ledde in mig i första bästa sovrummet vilket blev dotterns gamla rum. Först tvekade jag fast det var svårt att komma med några invändningar när jag kunde se mitt ragg klä av sig där inne.
Vi hade sex i sängen bland nallebjörnar och mjukisdjur. Trots hennes tillstånd bjöd hon på ett riktigt bra knull. Stönade högt och blev även ful i munnen.
Efteråt var hon märkbart berusad och jag fick nästan hjälpa henne på dass och därefter till mitt sovrum. Dagen efter väckte hon mig och efter ett tag tackade hon för sig.

2 kommentarer:

  1. att dra hem fulla tjejer från krogen kan vara både vinstlott eller nitlott. nallar i sängen har jag okså råkat ut för hon hade även en nalle puh pyjamas liggande i sängen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nallar har jag skippat för längesen. Fast jag gillar att ibland ha gulliga trosor med nåt tryck på typ.

      Radera