söndag 29 november 2015

Frågor & Svar - del 4

Berätta om och när fick du din första orgasm?

Första orgasmen var nog när jag var hemma efter skolan. Tittade ofta på TV då. En gång var det någon romantisk film. Jag tyckte killen var råsexig och det bara pirrade i kroppen när det blev lite mer intima eller lättklädda scener. 


Blev att jag började småpilla på mig själv. Det var inte första gången men den här gången blev det skönare och skönare. Så ja... jag fortsatte där i soffan. Tror jag hade tagit av mig byxorna och bara låg i trosor och strumpor på nederdelen av kroppen.

Det sköna bara ökade och ökade och det var först efteråt jag insåg att jag hade fått en orgasm.


Vad är största och minst kuken du sett irl? 

Största kuken är "den stora killen". Han har mycket större än andra jag legat med. Kanske inte mycket större, men iaf en storlek större än övriga. Även om den är stor har det fungerat bra, men då har jag också varit väldigt kåt och våt när vi haft sex.

Minsta kuken var en typ pojkvän när jag var 14-15. Vi var inte tillsammans så länge, men jag sög av honom och han har smekt mig. Hans var inte speciellt stor. Han fick ett hårt stånd och då var den kanske 8-9 cm och smal.

Då hade jag inte så mycket erfarenhet, men jag kommer ihåg att jag grubblade och tänkte en del på det.


Vad är det du gillar med string?

Jag tycker det kan vara spännande med olika trosor. Dels är det olika från dag till dag. Ett par stringtrosor kan man känna sig rätt sexig i. Ibland lite uppklädd beroende på modell och tyg. Så det kan vara lite pirrigt så där - att gå omkring i ett par stringtrosor under byxorna eller kjolen (har det inte ofta under kjol...)

Samtidigt kan jag tycka andra modeller av trosor är spännande eller snygga. Beror lite på situationen. Exempelvis har jag en liten förkärlek till gulliga trosor.

8 kommentarer:

 1. Du är så söt Jossan jag skulle gärna se dig med string under kjolen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite kallt för kjol just nu. Fast visst är det härligt att gå så lättklädd under kjolen. Känna vinden...

   Radera
 2. Brukar du aldrig skippa trosorna helt när du är ute ? Har du onanerat på något offentligt ställe någon gång ?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nån gång på sommaren har jag gått utan trosor. Är pirrigt och härligt. Fast gör det aldrig om jag vet att jag ska vara bland människor.

   Radera
 3. Hur ser modet ut numera om man går på gym eller badhus, är det helrakat som gäller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är blandat. Känns som att det blivit fler som har ganska mycket buske, men dom flesta är mer eller mindre rakade eller helrakade. Främst dom yngre.

   Radera
 4. Har du gjort atm någon gång?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick googla... nej det har jag inte gjort. Är inte så ofta jag haft analsex och något sådant har jag inte gjort.

   Radera