söndag 15 november 2015

Gloryhole i sexbutiken

Fått mig en ordentlig omgång. Fått smisk på rumpan och fick torka sperma från ansiktet efter att jag hade varit stygg flicka och tittat på porrfilm.

Jätteskönt att ha sex och än en gång lite annorlunda att ha sex på en stol. Blir liksom andra ställningar.

Tjejen i filmen fortsatte sina bekännelser för prästen. Hon hade varit upphetsad och kåt en dag och i utmanande kläder gått till en porrbutik. Gått in i ett av de små rummen för privat visning av porrfilm och väl där inne kunde hon inte hålla sig från att börja smeka sig själv.

Ganska snart fick hon känslan av att inte vara ensammen i det mörka rummet som endast lystes upp av porrfilmen som visades på tvn. På båda väggarna fanns några hål och när hon insåg att någon var på andra sidan väggen. Så bjöd hon in honom att delta.

Händerna smekte henne och det visade sig vara tre stycken killar som var intresserade av hennes kropp.

Hon sög killarna, lät dom tafsa på henne. Lät kukarna knulla henne, medans hon bara njöt av hela situationen.

Verkar ha gjort hennes dag... för mig så blev det en extra krydda. En riktigt stark sådan, för jag hade riktigt härligt sex och mina fantasier flög iväg åt alla håll. Jag skulle nästan också vilja göra nåt sånt som i filmen. Fast jag skulle inte våga på riktigt.


3 kommentarer:

 1. Låter riktigt härligt och spännande!
  Man blir ju riktigt kåt av att fantisera . Ställer gärna upp som en av killarna, om du vill prova på dina snuskiga fantasier ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår det. Är nog några killar som skulle ställa upp. Tänk att det finns tjejer som gör sånt liksom... skulle nog aldrig våga.

   Radera
 2. Jag ställer också upp. Det hade varit sjukt upphetsande att avsugen av dig genom Ett hål samtidigt som man pullar dig upp I brygga. // Jocke

  SvaraRadera