torsdag 19 november 2015

Onani med en stora dildon

Hann med en stund med mig själv på morgonen. Blev kåt och sugen och när tankarna började flyga i olika riktningar så blev jag sugen på min stora uppblåsbara dildo.

Den har sugpropp under sig så den fick stå ståtligt framför mig. Jag rörde vid mig själv utanpå trosorna och började sakta dra ner trosorna samtidigt som jag tittade på den stora kuken som väntade på mig. Kändes nästan lite genant att blotta det som doldes under trosan.

Jag ställde mig gränsle ovanför den stora kuken och började smeka min fitta. Det var halt och mina fingrar gled över klitoris, för att glida närmare öppningen och sedan tillbaka igen.

Jag sjönk ner lite och kunde känna toppen av kuken ta emot och jag stannade där en stund och bara smekte över klitoris. Väldigt skönt.

Jag särade på mina läppar och sjönk djupare ner. Det var väldigt skönt, men tog liksom emot. Den var för stor för mig.

Jag provade att smörja upp fittan och kuken med min saliv och gjorde nya försök. Var otroligt upphetsande att känna hur den stora försökte tränga in i mig, men min fitta var inte riktigt reda.

Så istället la jag mig på sängen. Öppna ben i riktning mot kuken så jag kunde se hur den stod där. Samtidigt som jag smekte och pullade mig själv.

Fantiserade att "han" runkade kuken och bara tittade på när jag onanerade. Att "han" höll sin stora kuk i sin hand och när jag började närmare mig min orgasm så sprutade han ett härligt sprut rakt ut framför mig. Lite hamnade på mina lår och rann ner längs mina ben.

En annorlunda upplevelse, men jag tror att jag behöver längre uppvärming om jag ska klara av att ta en så stor dildo. Det har ju gått bra tidigare.

6 kommentarer:

 1. Kan du inte lägga upp en camel toe bild? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte om jag har nån bra sån direkt. Får ha det i tankarna när jag kollar igenom mina bilder eller fotar nästa gång.

   Radera
 2. Låter som att du hade det jätte skönt fast du inte fick in dildon i din juvliga fitta ;-), prova att använda glidmedel nästa gång
  är skönt att använda även när jag runkar , känns lite som en jätte våt fitta runt min styva kuk då.
  Händer ibland att jag fantiserar att du sitter och särar på dina ben och smeker din fitta framför mig och jag runkar samtidigt. Sen ligger vi i 69så jag kan skicka din dyblöta fitta å du suga min hårda kuk.
  Efter en stund knulla jag dej bakifrån tills vi kommer och jag sprutar min varma sperma över din läckra rumpa så det rinner över din analöppning och fittan och längs med dina ben.
  Låter skönt eller hur ? Jäklar vad kladdigt det blev med min jätte sats sperma på händerna och kuken och på magen ,
  kunde inte hålla mig från att runka själv när jag skriver detta inlägg:-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen vad många verkar tänka snusk om mig. Utan att fråga om lov.

   Jo visst låter det skönt. Låter härligt att du kladdade ner dig själv också ;)

   Radera
  2. Förlåt,får jag ha dej i tankarna ibland när jag runkar ? ;-)

   Radera
  3. Okay, men vara du inte tänker för snuskigt så...

   Radera