söndag 31 januari 2016

Lyxig helg

Då var jag hemma efter en njutbar och trevlig helg. Varit på mini-semester med tjejerna.

Bubbelpool, spa och massage har jag hunnit med. Men även två tuffa träningspass. En kompis utbildar sig till intruktör och vi var några som följde med så att det blev en tjej-weekend.

Bubbelpool är jätteskönt och avslappnande. Lite så att man saknade nån snygg hunk med bar överkropp som bar in en drink på beställning.

Träningspassen var jobbiga och svettiga. Så det satt väldigt bra med en massage av kunnig personal. Alltid pirrigt och nervöst på nåt sätt att ligga naken framför någon. Fast det släppar ganska snabbt. I alla fall nervositeten. Pirret måste jag erkänna var kvar ganska länge. Även efteråt.

Massage på rygg och axlar är ju skönt. Nedreryggen och baksida av lår - ja då började det hetta till lite. I fantasierna efteråt hade jag nog önskat lite massage där mellan också. Ja ni förstår ;)

Men nu är jag åter hemma. Vet inte om jag är helt utvilad, men kul var det. Kändes lyxigt och härligt.

Imorgon skola och sen är jag ensammen hemma i några dagar. Längtar redan efter en sån där som börjar på K ;)

Fast då det inte finns någon tillgänglig så har jag förberett mig i tankarna för att plocka fram nån leksak. Kanske nån som vibrerar skönt eller kanske den uppblåsbara.


3 kommentarer:

 1. Någon av dina vänner som hade något läckert på sig ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett gäng tjejer i bikini. Låter det bra?

   Då jag kan ha en förkärlek för gulligare kläder och underkläder så gillade jag en bikini-top en av oss hade med lite rosa i sig.

   Vad gillar ni?

   Radera
  2. Mm där skulle man vart en liten fluga. .. jag håller med det behöver ju inte vara det mest snygga som är sexigast... en helt vanlig bh/trosa/topp kan vara mycket upphetsande i rätt situation. ...

   Radera