söndag 24 januari 2016

Onanera med banan

Jag tog en banan för en stund sedan. Inget konstigt med det, förutom att min snuskiga fantasi slog till.

Den kändes grov i min hand och när jag skalade den, var det som att jag sakta drog bak förhuden från en hård och grov kuk. Blottade det svulna ollonet som blänkte lockande mot mig.

När jag tog den i munnen fick jag gapa stort. Toppen fyllde min mun och var hal och mjuk. Var det försats som gjorde den hal. Eller var det kanske så att den nyss hade varit inne i mig. Väl inoljad av mina safter?

Min nästa tugga, då gapade jag stort. Tog bananen djupare i munnen så att den nuddade mog mitt svalj. Lät bananen glida mot mina läppar - smakade sött.

Jag har provat att onanera med bananer tidigare några gånger. Var före jag hade skaffat en dildo. Kommer ihåg ena gången då jag hade trätt en kondom över bananen. Jag var på mitt rum och låg i sängen, medan jag använde bananen som en dildo. Låtsades att det var en riktig kuk som knullade mig.

Jag kommer ihåg att det var trång och lite svårt att komma igång från början, men efter lite uppvärmning och mycket saliv som glidmedel så gick det bra. Orgasm till och med.

Efteråt var det inte så mycket kvar av bananen när jag tog av kondomen. Den var mjuk, skalet hade spruckit och bananpuré hade pressats ut genom sprickan.


6 kommentarer:

 1. Jag provade med en morot i rumpan en gång.. Tänk vilken syn om frugan sett.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken snuskis du är. Hade du blivit påkommen hade du fått skämmas. Eller så kanske hon hade gett dig en hjälpande hand. Vem vet

   Radera
 2. Hihi.. Köpte en strapon till henne som hon fick testa på mig. Den var betydligt grövre än moroten. Hon gillade det grymt! Hon kom flera gånger bara genom att se den svarta glida in i min rumpa..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh spännande. Själv varit lite sugen och fantiserat om liknande. Både använda på kille som tjej.

   Radera
 3. Tycker jag du ska göra.. :-) Säg till om du vill se en bild.

  SvaraRadera