söndag 13 november 2016

Bakifrån med ett grepp om mina höfter

Vi hade kommit överens om att vi skulle träffas och handla lite snacks vilket vi också gjorde. Lite gulligt så där att föreslå att vi ska se en film.

Jag hade liksom annat i tankarna... visst hade han förstått det? Lite osäker var jag och det blev lite pirrigt.

Ganska tidigt i filmen blev det en del romantik. När sedan det blev en scen som antydde att dom hade sex - så bestämde jag mig för att lägga min hand på hans mer "privata" område.

Han sa inget, men jag kunde känna konturerna av hans kuk. Vid min beröring så började den sakta att växa och den kändes allt tydligare under min hand.

Han förstod poängen och började trevande känns på mig. La handen på mitt lår och rörde även vid mitt bröst.

Nu när hans kuk väl var hård så kände jag att jag ville ha mer. Så jag öppnade och släppte ut hans kuk i det fria. Låg i hans knä och sög på kuken.

Den var längre än jag minns - lång och smal, precis som han.

Han uppskattade min behandling och han tafsade på mig och kände under min tröja och mina byxor. Det var varmt och skönt att känna hans hand som trevande smekte mig.

Efter en stund var vi nakna. Han hade slickat mig en bra stund och jag hade nästan kommit. Jag halvlåg i soffan med särade ben och framför mig så styrde han sin kuk mot min fitta. Han gled in i mig enkelt och jag kunde känna hur kuken fyllde upp mig.

Var så häftigt att se när han drog ut kuken och höll den framför mig med en hand. Kuken i kondomen, den glänste så av mina fittsafter i ljuset från tvn.

Var skönt att halvligga i soffan när han knullade mig. Jag hade både bra uppsikt över det hela och det träffade nån skön punkt. Än en gång var orgasmen nära.

Jag red honom också vilket var häftigt. Liksom ingen risk att kuken råkar glida ut då den är lite längre.

Jag sög honom på nytt. Av med kondomen och jag stod på knä nedanför soffan. Försökte mig på mitt nya trick - att ta hela i munnen. Gick så där. Jag klarade nog lite mer än vanligt, men inte hela.

Sen stod jag på alla fyra i soffan och han stod bakom mig och tog mig bakifrån. Bakifrån är lite av en favoritposition och det var även då jag fick min orgasm.

Så skönt att känna hur han tränger in i mig, samtidigt som hans händer smeker min rumpa, över min rygg eller bara håller fast om mina höfter.

Efteråt red jag honom återigen. Hörde hur han njöt och till slut sa han att han kommer. Jag fortsatte att rida honom och kände hur hans kuk pulserade inne i min fitta när han fyllde kondomen.

Väldigt skönt var det och han höll med.

Vi hann inte kolla så mycket på filmen och godispåsen jag köpt hade jag inte rört. Så den fick killen när jag kom hem.

Han var dessutom väldigt nyfiken på hur det hade gått. Så jag har nyss berättat för honom.

Han gillade det han fick höra och visade att han hade ett ordentligt stånd. Men jag var ganska utpumpad. Så han får snällt vänta en stund ;)


9 kommentarer:

 1. Mm...låter som om du haft det rätt skönt. Bättre än förra gången?
  Blir det fler träffar tro? Rakade du dig innan? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag hade rakat mig, lent förutom lite jag sparat i mitten.

   Radera
  2. Det var nog lite skönare än förra gången. Så här i efterhand gillade jag verkligen att halvt ligga i soffan och ha full uppsikt av vad han gjorde med mig. Både skönt för fittan och ögonen :)

   Radera
 2. Nu har du två pojkvänner eller är det bara en älskare?

  SvaraRadera
 3. Du borde ha flera pojkvänner så att du har en sprutvillig kuk redo. Tänk om inte din kille orkar. Då ringer du bara till nästa kuk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade kunnat vara praktiskt. Fast dom gånger jag inte har en redo kuk så går det ganska bra med fingrarna eller en leksak.

   Radera
 4. Har det blivit mer eller mer på gång?

  SvaraRadera