söndag 6 november 2016

Djupt i munnen


Blev lite äventyr på morgonen. Killen tyckte det var länge sedan jag sög av honom ordentligt. Vilket jag i och för sig inte håller med om, men säger inte heller emot. Gillar att suga kuk och se honom njuta.

Jag tror att jag är ganska duktig. Vi brukar få ta pauser så att han inte sprutar för tidigt i min mun. Både jag och han föredrar att sexet pågår en stund.

Jag kan ta ganska mycket av hans kuk i munnen, men sen tar det stopp. Försökt ganska många gånger att gapa stort och försöka ta allt. 

Han är ju normalstor, men det har alltid varit några cm kvar. Något jag alltid varit lite "besviken" över eller vad jag kan kalla det.

Men idag lyckades jag!

Han låg på rygg och jag satt mellan hans ben och sög hans kuk. La typ pannan mot hans mage och försökte. När det tog stopp och det blev svårt att andas och så. Då gav jag inte upp utan fann mod och och då gjorde jag nåt där jag liksom öppnade upp för att kuken skulle kunna glida in hela vägen i min mun.

Han uppskattade det och jag känner mig jätteglad över det också. Aldrig lyckats tidigare liksom.

Blev sex och sen bad han mig prova igen. Även då lyckades jag. Sen knullade han mig i missionären och avslutade med att dra ut kuken och runka och spruta direkt min mun. Jag fick ligga där och gapa stort och ta emot allt. Mums!

8 kommentarer:

 1. Grymt sexigt. Önskar du kunde göra detsamma med mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Fantisera får du göra, berätta gärna för mig efteråt ;)

   Radera
 2. Mm...härligt. Skönt ner tjejen kan ta emot hela kuken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag blev så glad när jag lyckades.

   Radera
 3. Är det dig vi ser på bilden?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är det inte. Lånade en bild.

   Radera
 4. Vad är normalstor då?
  Fast storleken har ingen betydelse det är både storleksfixering och åldersfixering i det här landet men vi ska alla dö ändå till slut.
  Det är teknik och inte snoppstorlek som är avgörande sedan kan man använda händer och tunga också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Normalstor brukar man väl säga är 15 cm. Jag kan tycka det finns en spänning med en större kuk, men betyder inte att en mindre är dålig. Min kille har normalstor och den är jäkligt skön.

   Brukar man inte säga typ att det behövs bara några cm för att komma åt dom skönaste delarna av musen.

   Radera