fredag 11 november 2016

Fotografi - nakenfoto

Igår delade jag med mig av tre bilder. Jag vet ju att många uppskattar mina bilder och det är ganska ofta jag får härliga kommentarer. Det är jättekul att ni uppskattar mina bilder.

Men jag kom att tänka på att nakenbilder/porrbilder kan göra på så många olika sätt.

 • Sensuella och vackra.
 • Riktiga närbilder som avslöjar allt. 
 • Mer påklätt som lämnar mer åt fantasin än vad som visas.
 • Svartvitt eller färg. Suddigt och skarpt.
 • Ensam, med partner eller flera.
 • Miljön foto är taget i. Får du insyn i en privat sängkammare eller är det en mer offentlig miljö.
 • Leksaker, underkläder eller andra detaljer som berättar mer om vad som händer i fotot.
Både i vanligt foto, film och TV har ju  dom små detaljerna stor betydelse, men det kan verkligen göra stor skillnad i nakenfoto också.

Fråga dig själv vad du tänder på?

Jag har fotat en hel del i olika situationer och det har hunnit bli en massa härliga bildserier. Om jag bor på hotell brukar vi försöka passa på att fota lite. Man vill ju inte alltid avslöja för mycket när det handlar om nakenfoto och då passar det jättebra att vara på ett hotellrum. 

Men jag har även fotat utomhus vid några tillfällen. Något som absolut är spännande, men kan tyvärr blir lite för spännande för mig. Så att jag får svårt att njuta fullt ut av situationen.

Nån kommenterade att mina bilder var sensuella. Vilket jag kan hålla med om. Vissa av mina bilder är "mjukare". Ibland lite mer påklätt. Vilket kan bli väldigt vackert och ibland är det ett stort plus att det lämnas en del till fantasin också.

Jag har provat att redigera mina bilder så att dom både är vanliga, svartvita. Ibland kan jag göra som lite suddiga, bara för att jag tycker det ger en härlig känsla. Ser mjukare och mer behagligt ut.

Jag brukar försöka komma på saker som jag att jag kan variera mina bilder. Då är det jättebra att ta hjälp av kläder, leksaker eller nåt annat som kan ge bildserien en spännande historia.

Exempel på det är en av mina första bildserier där jag är klädd som skolflicka med rödrutig kjol och en vit skjorta. Har även kommit över en gammal skolbänk. 

Några av mina leksaker har fått vara med i mina bildserier, men jag har även en bildserie där jag leker med andra leksaker - nämligen en verktygslåda med färgglada plastverktyg.

Jag har fotat när jag använder buttplug, men även när jag provar med en godisklubba i rumpan.

Allt kanske inte passar alla, men jag hoppas det finns nånting för alla. Återigen - vad tänder du på?11 kommentarer:

 1. Jag får erkänna att allt jag sett av dig har fallit mig i smaken. Fast då får man ta i beakt att jag är en riktig snuskgubbe också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inget att skämmas för. Jag har snuskiga fantasier också.

   Radera
 2. Kan du lägga upp dina första bilder när du var 17 år? Det vore härligt att se dem. Jag gillar unga kvinnor och man blir rejält låt när unga kvinnor visar upp sig och låtar upp oss snusk gubbar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej dom bilderna förblir hemliga. Däremot finns alla bildserier till försäljning. Fotade enda sedan jag var 18 år.

   Radera
 3. Älskar närbilder där allt syns tydligt. Gör att jag nästan kan känna smak o lukt. Gärna dirty bilder fittsaft, gape o liknande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har sin charm också. Jag brukar försöka blanda i mina bildserier så dom innehåller både helkropp o närbilder.

   Radera
 4. En högupplöst bild där hela kroppen syns med små vattebpärlor syns på en knottrig hud. Gärna svartvitt.
  Tack för fin läsning josefin.

  SvaraRadera
 5. Stavar som de blinda slåss. Hoppas du kan tyda ut det iaf.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill minnas att jag har nån bild med vattendroppar på brösten. Eller är det gåshud utomhus jag tänker på... får nog kollaupp det. Jag har i alla fall tänkt tanken att fota med vattendroppar.

   Radera
 6. Många typer av bilder är läckra, tycker jag. Närbilder är alltid härliga, gärna med besök av en kuk i fittan. Knottriga hårda bröstvårtor såklart också.

  SvaraRadera
 7. Get all the best alcoholic drinks on Duty Free Depot!

  All the popular brand name beverages for unbeatable discounted prices.

  SvaraRadera