tisdag 8 november 2016

Frikort

Blev några mess med min "flirt" igår.

Känns ganska bra och jag känner allt mer att jag har lust att träffa honom igen. Han verkar inte heller ha något emot det, bara att det inte passade så bra just nu av av olika skäl.

Vi skulle prata mer framåt helgen har vi kommit överens om.

Jag har även pratat med killen om det och han har godkänt det som ett "frikort" om jag vill göra det igen. Så det känns jättebra.

Kom på mig själv i skolan idag, med att sitta och tänka och jämföra olika killars kukar. Det är ju inte direkt någon som jag varit missnöjd med, utan snarare att det är trevlig med lite ombyte. Liksom en påse med blandgodis så är det godare att ha möjlighet att välja några olika :)

Snön har kommit och legat kvar på marken i några dagar. Börjat vara riktigt kallt också. Frysit på väg till skolan - så jag måste köpa mig en ny vinterjacka tror jag. Lite synd för dom tenderar ju att kosta lite, vilket min plånbok egentligen inte riktigt tillåter just nu.


6 kommentarer:

 1. Roligt att du fått honom som frikort.
  Då har du ju två att knulla, hoppas att han tillfredställer dig oxå :)
  Kanske kan få till en trekant :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är ganska öppna med våra fantasier och lite äventyr kan ge en extra krydda för oss båda.

   Radera
 2. Som singel behöver jag inte frikort. Handlar mer om att hitta den rätta.

  Kul med shopping hade oxå velat ha ny jacka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer, man ska passa sig för att gå på en nitlott. Finns många bra där ute, men även de som är sämre.

   Ja shoppning är roligt om man har gott om pengar ;)

   Radera
 3. Sitter i en tågvagn med mestadels kvinnor. Tänk om de visste att jag surfar på den här snusk sidan. Sitter alltid längst bak så att ingen kan se snusket. Bara bulan i byxan kan avslöja mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir så ibland när man har mobilen i handen. Har nån gång fått en video till mailen när jag varit i skolan. Det brukar jag inte öppna, men läsa mess och texter går ju bra att göra i smyg. Tur får oss tjejer att det inte syns lika tydligt, för då hade jag blivit påkommen flera gånger.

   Radera