söndag 27 november 2016

Fy skäms Josefin! Inte titta på porr


Ensammen hemma och jag har tittat på porr på internet. Fy skäms!

Mina fingrar har plaskat runt i fittan och jag har kommit två gånger. Är fortfarande kåt och har några fantasier kvar i huvudet som jag kan sammanfatta så här:

Har du en sån här säng så får du gärna spänna fast mig. Är du tjej eller kille spelar ingen roll. Ögonbindel vill jag ha. Och JA... min fitta är redo och våt.

Har du inte en sån säng så får du gärna vara en tjej. Du har stora saftiga läppar och är våt om fittan. Jag vill kyssa dig och slicka din fitta och klitoris. Suger in dina läppar i min mun och smakar dig. Jag hör hur du stönar och njutar. Jag vill ge dig mer och fortsätter slicka dig.

Om du inte råkar vara en tjej så fastnade jag vid några bilder av en svart kille och en liten ljus tjej. Det var väldigt vackert och sensuellt fotat. Killen och kuken såg så väldigt härlig ut. Tyvärr så höll dom mest om varandra, jag hade velat se lite "mer" (om ni förstår vad jag menar).
5 kommentarer:

 1. Gjorde en liknande faspänning av en tjej till min loftsäng. Händerna i bojor till sängen, spreaderbar mellan fötterna och ögonbindel. Vi körde "orgasmtortyr" så hon blev fylld med buttplug i rumpan, dildo i fittan och en magic wand på klittan. Det var mycket uppskattat då det enda hon kunde göra var att tacka och ta emot när orgasmerna kom :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow det lät häftigt.

   En sån där magic wand har jag hört ska vara väldigt sköna. Inte som en kuk, dildo, vibrator.. utan kraftigare. Hade jag velat prova - kanske fastbunden ;)

   Radera
  2. Det stämmer :) Ja, är du i Stockholm någon gång och är sugen så kan jag säkert ställa upp och dig en omgång orgasmer. Du har ju min mail ;)

   Radera
 2. Du som är tjej, hur vanligt tror du att det är att tjejer i alla åldrar kollar på porr, det är ju så enkelt att hitta och "alla" har en dator m.m.?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har flera kompisar som aldrig skulle titta på porr och tar helt avstånd från sånt snusk. Fast jag tror många av dom tittar i smyg.

   Radera