fredag 25 november 2016

Missionären

Igår var jag till en vän och käkade middag där. När jag kom hem så var killen hemma och han satt och kollade tv.

Han bad mig komma till honom och kysste mig. Sen sa han att han hade läst på bloggen om mina lilla olycka i trosorna. Så jag fick snällt förklara för honom att jag hade fått vara hem och byta trosor, då dom hade råkat bli blöta.

Han bad mig berätta mer och samtidigt så kysste han mig, drog upp min tröja så att mina bröst blottades.

Jag försökte förklara för honom att det ibland blir mer blött och kladdigt från fittan. Att det inte är något jag styr över.

Fast samtidigt insåg jag att han inte brydde sig så värst mycket, eftersom han var i full färd att suga på mina bröstvårtor. Hårt, nästan så att det gjorde ont då dom var känsliga.

Sen ville han ta sig en närmare titt och se om jag var våt. Så jag tog av mig byxorna och drog sakta ner trosorna när han såg på.

Han bad mig lägga mig ner i soffan och sen började han slicka mig. Jag var nog redan våt och njöt av behandlingen.

Tungan som spelar över läpparna och då och då vidrör klitoris. Sen tog han ett grepp om mina höfter och gjorde en närmare inspektion av min fitta. Skönt att känna tungan djupt i hålet.

Det hela avslutades med ett skönt och enkelt knull i missionären. Väldigt skönt att bli slickad lagomt länge och sedan känna hur han lägger sig över mig och kommer in i mig.

Jag fick snällt se på när han runkade och sprutade en ordentlig sats över mina bröst som jag höll formade som en liten skål. Gillar att se när han sprutar. Det ser så skönt ut.

Sex i missionären är inte heller tokigt. Perfekt för att kunna slappna av och hitta den där känslan som får orgasmen att blomma ut.


4 kommentarer:

 1. Trevlig lunchlektyr som gjorde mig styv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bjuder jag på ;) Hoppas det inte blev en distraktion så du missade något annat.

   Radera
 2. Du och din kille har det bra. Det var länge sedan man själv fick ett nyp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst har vi det bra, det får jag allt erkänna. Jag gillar variationen av enkel sex till sex utöver det vanliga. Håller tummarna för att du ska få en skön stund också.

   Radera